facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patty "s

Patty

Info

Natuurlijke schoonheid met zuivere producten van Natuurkracht Cosmetica zoals Naturgeist en Organic Boost. Patty "s Salon de beautysalon in Roggel

Geschiedenis

Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging



"B&S Auto's biedt een totaaloplossing rondom al uw mobiliteitsbehoeften. Wij bieden onderhoud reparatie en autoverkoop aan .Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van verzekering en inkoop tot zoekopdrachten. Dit vanuit een centraal gelegen vestiging in Roggel, zijn wij het aanspreekpunt voor particulier en MKB."
Adres: Mortel 37, 6088 AH Roggel
Telefoonnummer: 06 419 35 062
Stad: Roggel
Route: Mortel 37
Postcode: 6088 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 11:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 11:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perfect Nails Perfect Nails 1 km ...:::Jouw handen zijn je visitekaartje:::...
Ria's Pedi Care Praktijk Ria's Pedi Care Praktijk 2 km Goed en erg vriendelijke service
Recensies
Goede, eerlijke service en toegankelijke benadering. We zijn vanuit Enschede gekomen en blij met onze nieuwe Renault Kadjar teruggereden.
Vier jaar geleden kocht ik hier voor het eerst een Renault Traffic. Onlangs mijn tweede, een Volvo xc40. Beide auto's werden in perfecte staat aan mij overgedragen. Klein aandachtspuntje: de Renault had het dak niet gewassen en de ruiten van de Volvo zaten vol opgedroogde waterspetters. Voor ons een kleine moeite om het schoon te maken en het zijn maar details. Toch vijf sterren voor Bart!
Auto ingeruild op een 2de hands Suzuki, welke tip top in orde is. Goed schoon van binnen en van buiten, geen onaangename verassingen, technisch ook helemaal in orde. Goede service, aankoop vlekkeloos en snel verlopen. Aanrader.
Zeer zeker de moeite waard om anderhalf uur voor te reizen.Vriendelijke mensen,komen hun beloften na. Nette deal kunnen maken. Zeer klantgericht en behulpzaam. Blij met mijn Volvo V70! Dankjewel Bart en Ted voor de goede service!
Korte lijnen. Prima geregeld. Ze kwamen de auto zelfs gratis brengen en de oude auto inruilen. En dat enkele dagen eerder dan eerst was afgesproken. Toch een rit van Roggel naar Moerkapelle bij Den Haag. Topservice.
Wij zijn binnen gekomen bij B&S auto's om een bedrijfsbus te kopen vanuit Utrecht. Geweldig geholpen met veel service en vertrouwen. Weet nu al als ik voor privé weer een andere auto wil kopen ik bij B&S auto's uit ga komen. Super veel keus en fijne mensen. Drankenhandel Nectar Utrecht
Ford kuga gekocht bij B&S auto's Verkoper Bart is een hele fijne man en geeft meteen een fijn en eerlijk gevoel af. Je kon meteen proefrit maken en de auto op de brug zetten voor onderzoek aan de onderkant. Onderhandelen ging moeizaam maar je kreeg toch nog 2 weken de tijd om je auto zelf eerst te verkopen. Al met al, Bart hartstikke bedankt voor de aflevering en hij rijdt super!
Eerst telefonisch contact gehad met Ted. Hij stond me netjes te woord en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Daarna een afspraak gemaakt en diezelfde dag over gegaan tot aanschaf van de auto. Nog geen gebruik hoeven maken van de garantie. Indien dit zal gebeuren dan zal ik de review updaten.
Keurig en vriendelijke ontvangst en behandeling, ondanks dat we voor de goedkoopste auto op het terrein kwamen. Het wagenpark staat er netjes bij en men doet zijn best om van goed advies te dienen en uitleg te geven. De auto beviel na de proefrit en we hadden een goed gevoel bij de verkopende partij, dus later op de dag gebeld en op de terugweg hebben we mijn zoon’s eerste auto opgehaald.
We zijn heel goed geholpen en geïnformeerd tijdens de aankoop van onze nieuwe auto en het inruilen van de oude auto. Fijne en betrouwbare garage!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid