facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patt Lijmwerken

Patt Lijmwerken

Info

met deze site wil ik u laten zien wat ik
[wij] doen. en willen zo in contact komen met andere bedrijven, om misschien wel in de toekomst voor of mee samen te werken.



"Over ValleiLijmwerken: Ik werk al sinds 1990 in de bouw. In 1996 ben ik begonnen met kalkzandsteen lijmen. Sinds dit jaar ben ik voor mijn zelf begonnen als zzp'r . Ik werk samen veel met andere zzp'rs. Waar ik in het verleden mee samen heb gewerkt. Op die manier is het ook makkelijker om grotere projecten aan te kunnen nemen. En natuurlijk ook kleinere projecten."
Adres:
Telefoonnummer: +31612717150
Stad: Zierikzee


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verdouw Totaalbouw Verdouw Totaalbouw 584 meter Een vakman en laat de bouwplaats netjes achter. Goede prijs/kwaliteitverhouding!
Stoutjesdijk Bouw Stoutjesdijk Bouw 1 km We moesten een zonnescherm plaatsen, maar de muur was instabiel. Ze kwamen meteen, om...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid