facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrick Scholten Coaching

Patrick Scholten Coaching

Info

Transformation coach | Speaker | Light- & Soulworker

I’ll transform your life with some mind & spirit magic.



"Breathwork, breathwork & traumarelease, hypnotherapie, healing reiki, coaching - therapie"
Adres: Bizetstraat 7, 1962BV Heemskerk
Telefoonnummer: +31647215070
Stad: Heemskerk
Route: Bizetstraat 7
Postcode: 1962BV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plusoudercoach Plusoudercoach 1 km Plusoudercoach voor samengestelde gezinnen.
Vittr Coaching Vittr Coaching 1 km Vitaliteit : De vrijheid om meer uit het leven te halen, waarbij Vitaliteit de kerndi...
Select Loopbaanadvies en Coaching Select Loopbaanadvies en Coaching 2 km Loopbaanbegeleiding- Stress en Burn-out preventie Vitaliteit Studieberoepskeuze- Coac...
Wij Schrijven Wij Schrijven 2 km proeven - schrijven - teksten - lezen
Recensies
In de sessie met Patrick voelt het veilig en vertrouwd om je te ontspannen. Zodat je je kan overgeven aan wat zich aan dient tijdens de hypnotherapie sessie. In de 3 sessies zat een mooie opbouw die Patrick duidelijk uitlegt van te voren. Heel indrukwekkend, vooral de laatste sessie!
Onlangs een healing/ meditatie van Patrick mogen ontvangen. Patrick heeft een prettige stem, waardoor je tijdens de meditatie in een diep gevoel van algehele ontspanning komt. De warme energie stroomde van boven naar beneden en weer terug. Na de meditatie kon hij precies vertellen waar er nog ‘blokkades ‘ zaten/ zitten en wat je er aan kan doen om die op te heffen/ verwerken.... Ik heb zijn sessie als positief, inzichtelijk & liefdevol ervaren....
Afgelopen week een Live healing sessie mogen ontvangen van Patrick. Voorafgaand aan de sessie merkte ik een bepaalde gejaagdheid bij mezelf en voelde het alsof het nooit 'af' was. Tijdens de healing voelde ik een positieve energie door m'n lijf stromen en ook een fijn gevoel van rust. Alsof alles al goed was. Patrick creëert een fijne en tegelijkertijd professionele sfeer. Het fijne van een Healing sessie vind ik dat je er niet zo veel bij hoeft te praten, maar gewoon kunt beleven.
Vorige week heb ik een healing ontvangen van Patrick. We begonnen met een kort intakegesprek. In zijn praktijkruimte heerst een open vibe. Daarna mocht ik ontspannen op de bank gaan liggen en startte Patrick de healing. Wat mij opviel was, dat hij precies weet wat hij doet. Hij werkt systematisch je lichaam af en haalt allerlei ballast uit je energieveld. Aan het einde voegt hij zachtheid en helende energie toe. Na afloop voelde ik me energieker en lichter. Ik kan iedereen een sessie aanbevelen bij Patrick. Hij neemt de tijd, geeft rust en heeft veel kennis van zaken.
Patrick heeft een afstand healing sessie bij mij gedaan en dat was écht magisch! Voor iedereen zal dit een andere ervaring zijn, maar de manier waarop hij het aanpakt is heel fijn en heel bijzonder. Als healer weet hij precies wat hij moet doen om jou naar een punt te brengen waarin jij mag helen. Voor mij was dat heel persoonlijk, mooi en bijzonder. Zeker een aanrader en zeker ook iemand die ik vaker zou benaderen als ik vastloop.
De helderheidsessie met Patrick heeft mij een boel nieuwe inzichten gegeven in waar ik naar toe wil groeien als persoon. Patrick heeft een hele rustige en lieve uitstralling wat het makkelijk maakt om je open te stellen tijdens de helderheidsessie!!
Patrick is een fantastische coach, eentje die samen met jou je issues onder de loep neemt, veel uit eigen ervaringen met je deelt en je aanvoelt in wat je nodig hebt.
Ik heb Patrick Scholten leren kennen als iemand die duidelijk verwoord in wat hij waarneemt. De sessie was heel bijzonder en mooi. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb opgedaan door zijn coaching. Het heeft me een bijzondere boost gegeven! En het is een mooie bevestiging van wie en waar ik ben. Dankjewel Patrick, het was 'spot on'.
Voor mij was een healing nieuw. Op aanraden kwam ik bij Patrick terecht. Patrick is goed in staat om je op je gemak te stellen zodat je er zo veel mogelijk uit haalt! Heel erg fijn!
Dankjewel voor de healing, Patrick. Met veel warmte en liefde door jou gegeven. En met veel warmte en liefde door mij ontvangen. Dank ook voor de mooie en waardevolle inzichten die ik mocht ontvangen. Tot de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid