facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrick Ouwerkerk Fotografie

Patrick Ouwerkerk Fotografie
"Patrick Ouwerkerk Fotografie - Professionele bedrijfsreportages, trouwreportages en fotoshoots met een bite. Creatieve en treffende foto's, snelle levering en hoge kwaliteit."
Adres: , Lelystad , NL
Telefoonnummer: 06 10819290
Stad: Lelystad



op zoek naar gerelateerd: Patrick Fotograaf
Recensies
Dankzij Patrick hebben wij de meest prachtige foto's van onze bruiloft in november. Bij het intake gesprek heeft hij goed meegedacht over de planning van alle onderdelen. Hierdoor kwam het fotoshoot gedeelte later op de middag en dat leverde echte prachtige 'golden hour' foto's op. Patrick is iemand die goed meedenkt over een juiste invulling en op de dag zelf geruisloos aanwezig is. Je vergeet eigenlijk dat hij er is. En toch legt hij alle momenten schitterend vast.
Gespreken gehad met meerdere fotografen , maar Patrick sprong er kwa stijl en gevoel direct boven uit. Tijdens onze bruilof had je eigenlijk niet door dat hij er wel steeds was! Ons thema heeft hij echt goed weten vast te leggen op de foto's zowel binnen als buiten. Geen enkele foto is zo'n foto geworden die er uitziet als 12 in een dozijn. Allemaal mooie kleuren en contrasten. Als amateur fotograaf zou ik willen dat ik zulke mooie foto's standard kon maken. Het contact met Patrick zowel vooraf , tijdens als achteraf was top, fijn en professioneel. Wij kunnen hem zeker aanraden
Wij hadden een super ervaring met Patrick. Fijn en zeer prettig contact, alle foto's zijn stuk voor stuk prachtig. Hij denkt mee, is flexibel en zeer ervaren in zijn vak. Sfeer van de dag zit in de foto's en leuke details zijn meegenomen.
Patrick was onze fotograaf op onze bruiloft en we zijn nog altijd super blij dat we hem als fotograaf hadden. De foto's zijn echt super geworden...Zo beleven wij de dag steeds weer opnieuw. Hij is professioneel, creatief en kwam zelf ook met leuke ideeén en tips ! Ik zou hem zeker iedereen aanraden die in de toekomst ook gaat trouwen ;
Wij zijn echt super tevreden over onze trouwreportage van fotograaf Patrick. Patrick is een prettige persoonlijkheid om bij je in de buurt te hebben, tijden de reportage hebben wij erg met hem gelachen en hij komt met niet standaard ideeën. Tijdens de ceremonie en de receptie heb ik niet eens doorgehad dat hij aanwezig was en op de foto's daarom echt de spontaniteit terug te vinden!! Wij hebben heel veel complimenten gehad over de foto's, ook van de gasten op de dag zelf alleen maar goede reacties op Patrick. Wat wij ook als heel prettig hebben ervaren is dat je alle goede foto's zelf krijgt zodat je zelf na kan bestellen en niet nog per afdruk extra moet betalen. Een echte aanrader!!
Via even zoektocht online uitgekomen bij de website van Patrick. Hij heeft een portfolio dat volledig matchte met onze wensen: mooie, niet overdreven geposeerde, foto’s met een fantastisch kleurgebruik. Een afspraak gemaakt waarbij Patrick bij ons thuis kwam om door te spreken wat onze wensen waren. Heel prettig. De dag zelf was top. Patrick heeft topfoto’s gemaakt, was onzichtbaar op de momenten dat hij onzichtbaar moest zijn en heeft een goede indruk gemaakt bij onze gasten en bij ons. Fotoboek viel door de hoop mooie foto’s duurder uit dan verwacht extra pagina`s opgenomen maar het boek is echt een pronkstuk. Zonder twijfel zouden we weer voor Patrick kiezen.
Fantastische foto's gemaakt voor onze bruiloft. Goede kwaliteit en zeer goed de sfeer van de dag weten te vertalen in de foto's. Ook de vele detailfoto's zijn zeer goed gemaakt. Veel spontane foto's omdat hij zich gedurende de dag bijna onzichtbaar tussen de gasten beweegt. Ik ben niet van nog een keer te trouwen maar zou zonder enige twijfel gelijk weer voor Patrick kiezen. Kortom, een top fotograaf die ik iedereen zou aanraden, en dit ook al meerdere malen heb gedaan.
Ik ben een jaar na onze bruiloft nog steeds superblij dat we Patrick als fotograaf hadden. Hij heeft oog voor details en momenten die je als bruidspaar op zo'n dag snel ontgaan en hij heeft bovendien prachtige creatieve groepsfoto's gemaakt. Romantiek zonder dat het te cheesy wordt :- En hij was bijzonder geduldig bij het samenstellen van ons album en heeft al onze wensen goed omgezet. Een echte aanrader!
De keuze voor een bruidsfotograaf is geen makkelijke. Op het huwelijk van een bevriend koppel, waar Patrick fotografeerde, vonden wij zijn manier van werken en het uiteindelijke resultaat natuurlijk zo plezierig, dat we uiteindelijk ook voor Patrick kozen als onze huwelijksfotograaf. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf het eerste moment was er de juiste klik. Patrick denkt goed mee, snapt wat mensen willen, zet dat om in goede foto's en is er gedurende het hele proces voor je. Kernwoorden: gezellig, professioneel, betrouwbaar, transparant.
Patrick maakt prachtige foto’s en weet de belangrijke momenten goed te pakken. Goed overleg vooraf en beweegt zich bijna onzichtbaar op het feest zelf. Hij staat boven aan mijn lijst als ik nogmaals een fotograaf nodig heb!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid