facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrick de Letter B.V.

Info

intern- en externe visuele communicatie voor hotels, restaurants en midden en kleinbedrijf

Graveren-laseren-gevelletters-raamfolies-beletteringen

Geschiedenis

Patrick de Letter BV graveerwerken - freeswerken - beletteringen - gevelletters - stempels - stickers

Patrick de Letter BV biedt totaaloplossingen voor graveerwerkzaamheden en beletteringen.
Met een jarenlange ervaring in deze branche zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

Graveerwerken, beletteringen en full-color printing voor de industrie, hotels, bedrijven, en particulier met een hoge kwaliteit en snelle levertijd.

Tevens is Patrick de Letter zich ook gaan toeleggen op de interne- en externe signage voor de hotelbranche. Veel gerenommeerde hotels mag hij zich inmiddels tot zijn klantenkring toerekenen.

Gevelreclame is weer een aparte tak binnen Patrick de Letter B.V.
Met veel ervaring die hij heeft opgedaan in de Amsterdamse Binnenstad met name de grachtengordel waar historische panden een bedrijfsnaam moesten uitstralen, heeft hij vele uitvoeringen kunnen adviseren en ook uitgevoerd.
Diverse materialen als messing, corten staal. bronsgegoten en zelfs RVS ziet u dan ook veel terug op de gevels.
Diverse productie technieken zijn hierop van toepassing, Frezen / Laseren / Watersnijden. Elke maatvoering is mogelijk.
Tevens de bewerking van de materialen is de techniek die wij beheersen. Enkele bewerkingen genoemd: polijsten, knip en zetwerk metaal, buigen van kunststof, pons en stampwerk, bladgoud vergulden, elektrolytisch vergulden en verzilveren, titaniseren, patineren van messing.

Wij beschikken over een eigen montagedienst. Of het nu gaat om een eenvoudig reclamebord te monteren of een lichtreclame op welke hoogte dan ook.
Ons werkterrein is Amsterdam, Landsmeer, Oostzaan, Weesp, Diemen, Zaandam, Purmerend, Haarlem, maar eigenlijk ook de rest van het land.

Patrick de Letter B.V.
advies - ontwerp - uitvoering - montage

Adres: Langebreek 75, 1121 KS Landsmeer
Telefoonnummer: 0627426766
Stad: Landsmeer
Route: Langebreek 75
Postcode: 1121 KS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boot letters RVS, Messing letters, Chrome letters boot, Uithangbord staal, Bootstickers Amsterdam, IJzeren uithangbord, Tomar Steenwijk boot, Uithangbord winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B-Ambitious B-Ambitious 685 meter Ambitie kan je ver brengen. En als je zover bent, wil je ook succes uitstralen. Opval...
Hot Pink Media Hot Pink Media 739 meter In Nederland zijn ruim 11 miljoen mensen online. Hot Pink Media geeft u graag advies ...
Recensies
Toen bleek dat er op het laatste moment stickers geplakt moesten worden in onze winkel stond Patrick voor ons klaar om dit op zeer korte termijn uit te voeren. Hij is zeer vakkundig, flexibel en accuraat. De tweede opdracht ligt inmiddels alweer voor hem klaar!
Patrick de Letter is een vakkundig en prettig bedrijf om mee samen te werken. Bijzonder daarbij is dat de aftersales na de levering de aandacht krijgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid