facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patricia Petrick Fotografie

Patricia Petrick Fotografie

Info

Every picture tells his OWN story
Fotoshoots op locatie buiten/binnen of in de fotostudio te Grootebroek



"Patricia Petrick is een gevoelsfotograaf.Wanneer je op zoek bent naar diepgang in foto’s ben je bij mij op het juiste adres. Foto’s roepen gevoelens op en door foto’s houden we herinneringen warm.In ons leven ervaren we verschillende momenten. Vaak worden de leuke en fijne herinneringen vastgelegd. Door ook in vervelende tijden, het warme te belichten, kunnen deze draaglijker worden.Mijn fotografie zet ik in voor de blije, verdrietige, zakelijke en feestelijke momenten. Deze momenten in ons leven, en juist de vervelende momenten, mogen een plekje krijgen.Laten we spreken over en kijken naar de momenten. Een moment is om te herinneren!Herinneringen blijven gekoesterd."
Adres: Lelielaan 17, 1616 er Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0623945036
Stad: Hoogkarspel
Route: Lelielaan 17
Postcode: 1616 er



op zoek naar gerelateerd: Patriciapetrickfotografie nl bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monique Struijs Fotografie Monique Struijs Fotografie 5 km Top fotograaf! Fijn als persoon en prachtige waardevolle foto's!
Recensies
Voor de shoot hebben we contact gehad om het e.e.a. door te spreken. Dit was fijn. Later hebben we nog wat contact via WhatsApp gehad, dat was ook fijn omdat de lijntjes kort waren. Eerst hebben we de trouwreportage gedaan en daarna kwam Patricia tijdens de ceremonie en de receptie ook fotograferen. In de laatste 2 gevallen heb ik niet doorgehad dat ze aan het fotograferen was, dat heeft ze goed onopvallend gedaan! Ook de foto's waren dezelfde week bewerkt en al, alweer terug. Dat was erg fijn want ik was enorm nieuwsgierig. Wij waren erg enthousiast met het resultaat van de foto's en heel veel mensen hebben ook complimenten gegeven hoe mooi de foto's waren! Al met al, zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid