facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrice Visser - Praktijk voor injectables

Patrice Visser - Praktijk voor injectables

Info

Ik bied cosmetische behandelingen aan zoals injectables, Botox behandelingen en chemische peelings. Mijn praktijk maakt gebruik van de nieuwste technieken.



"Praktijk voor injectablesDe praktijk, opgericht in 2015, is een moderne botox en fillers praktijk aan huis in Laren.Ik bied cosmetische behandelingen aan zoals injectables, Botox behandelingen en chemische peelings. Mijn praktijk maakt gebruik van de nieuwste technieken zonder het uitvoeren van chirurgische ingrepen."
Adres: Hein Duvel 1a, 1251BX Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0358873144
Stad: Laren
Route: Hein Duvel 1a
Postcode: 1251BX



op zoek naar gerelateerd: Patrice Visser prijslijst, Patrice Visser webshop, Patrice Visser ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cellulite-Killer Massages en behandelingen bij Anna Kok Cellulite-Killer Massages en behandelingen b... 964 meter Anna is zeer getalenteerd. Ik ben al ruim 2,5 jaar trouwe klant en nog altijd blij me...
Xcellent Skin Xcellent Skin 1 km Geweldige behandeling van Nikki gekregen, mijn huid is weer superzuiver. Daarnaast al...
Savon de Provence Savon de Provence 1 km Importeur en distributeur van Marius Fabre en TADE producten in Nederland & Collines...
Recensies
Ik heb al jaren ervaring met fillers en Botox. Ben voor het eerst, na wat onzeker zijn geworden bij een andere kliniek. Bij Patrice Visser terecht gekomen. Wat een warm en rustig ontvangst. Alles werd me zo rustig uitgelegd, waardoor de onzekerheid verdween. En tijdens het spuiten vertellen wat ze ging doen. Alle tijd en rust! Wat een ontzettend warme vrouw is dit! En niet onbelangrijk een prachtig resultaat! Ik heb mijn kliniek gevonden en niet alleen voor Injectebels ook een huidspecialist heeft ze in haar kliniek zitten.
Heb hier mijn fronsrimpel laten behandelen. Patrice Visser heeft mij super geholpen! Met veel rust en aandacht heeft zij uitgelegd wat ze ging doen en hoe het proces erna zou verlopen. Behandeling is bijna pijnloos. Ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat en de rust die in mijn gezicht is gekomen. Dankjewel Patrice en tot een volgende keer!
Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit zie. Daarbij is de rust van het niet constant een aangespannen voorhoofd hebben een weldaad voor me. Ik ben fan!
Patrice is een zeer deskundig cosmedisch arts, neemt de tijd voor je en luistert heel goed naar je. Ben heel blij met het resultaat. Geeft zeer deskundig uitleg en heldere adviezen. Patrice is voor mij een topper!
Patrice neemt uitgebreid de tijd zodat je zorgvuldig wordt geadviseerd en behandeld. Haar behandelingen geven dan ook een langdurig en natuurlijk resultaat.
Patricia is een zeer kundige en lieve vrouw. Houd ook rekening met jou wensen en kijk wat er mogelijk is. En verstaat haar vak zeer goed.
De botox en injectables zijn perfect behandeld en het resultaat is heel mooi geworden. Heel professioneel en ben zeer tevreden.
Perfecte behandeling inclusief uitvoerige voorlichting door een zeer deskundig persoon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid