facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw
Adres: Kloosterstraat 1, 5261 CT Vught, Nederland
Telefoonnummer: 073 656 1463
Staat: Noord-Brabant
District: Vught
Stad: Vught
Route: Kloosterstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 5261 CT


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Patisserie de Rouw, strategisch gelegen in het pittoreske centrum van Vught, biedt een unieke ervaring die zeker het oog streelt. Bij binnenkomst trekt de 'open keuken' meteen de aandacht; het is een ware beleving om de banketbakkers aan het werk te zien met hun culinaire kunstwerken. De winkel zelf is zo ontworpen dat je rondom de centraal geplaatste toonbank loopt, die rijk gevuld is met allerlei verleidelijke patisserieën.nnDe uitstalling van de patisserie is niet alleen een lust voor het oog, maar elke creatie belooft ook een uitzonderlijke smaakervaring. Ik koos voor het Harde Wener frambozengebak, en deze keuze was een schot in de roos. Het gebak was verfijnd en smaakvol, en elke hap was een absolute traktatie. Voor iemand die verwend is met de lekkernijen van Patisserie Jarreau uit Den Haag, kan ik zeggen dat Patisserie de Rouw absoluut van een vergelijkbaar hoog niveau is.nnPatisserie de Rouw is zonder twijfel de moeite van het omrijden waard.
Net een nougatine gebak gegeten in de Wit Schijndel van patisserie De Rouw . Als kind was ik verlekkerd op merengue, tot buikpijn toe . Nu , aan 51 jaar oud , vermeld ik graag dat dit het beste nougatine / merengue gebak wat ik ooit gegeten heb !
Het feestje begint al als je de drempel overstapt. Wat een patisserie paradijs. De heerlijke gebakjes lonken allemaal naar je om ze op te eten.
Ik ben blij dat ik inmiddels een paar straten verderop woon, want te dichtbij deze lekkernijen wonen gaat ten koste van mijn gewicht. Het assortiment wordt steeds aangepast en uitgebreid, waarbij er ook steeds meer vegan dus lactose vrij komt.
Heerlijke patisserie in een schitterend pand!nWe komen voor de Bossche Bollen maar gaan altijd met veel meer de zaak uit. De gevulde koeken zijn rijk gevuld en ook de macarons zijn heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid