facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pathé

Pathé

Info

Pathé Helmond is onderdeel van Pathé Nederland. Wij zijn gevestigd in Helmond aan het Frans Joseph van Thielpark.

Geschiedenis

Bij Pathé maken we jouw filmbeleving groots.

Adres: Frans Joseph van Thielpark 5, 5707BX Helmond
Telefoonnummer: 088 - 51 52 000
Stad: Helmond
Route: Frans Joseph van Thielpark 5
Postcode: 5707BX



op zoek naar gerelateerd: pathe eindhoven, pathe arena, pathe haarlem, pathe minions, pathe thuis, pathe rotterdam, pathe delft, pathe groningen
Recensies
Leuke bioscoop, niet groot maar toch best wat zalen, goed ingericht en een goede programmering. Snacks enz. gewoon te koop en in parkeergarage Boscotondo tegenover heel gemakkelijk parkeren.
Airco was kapot ofzo. Het was echt bloedheet. Iedereen was aan het puffen en wapperen. Ge-smst, maar weinig tot geen verschil gemerkt. Normaal prima bioscoop, geen speciale zalen, dichtbij parkeergarage.
Ik  heb onlangs een goede tijd gehad bij Pathé bioscoop in Helmond. Deze bioscoop heeft veel ruimte, een ideale locatie vlakbij het station en een ruime parkeerplaats. Het was erg handig om er te komen. Samen met een goede vriend heb ik genoten van de film John Wick 4. De bioscoopervaring was van begin tot eind fantastisch. Het geluid en beeld waren van uitstekende kwaliteit, en het comfortabele zitgedeelte zorgde ervoor dat we ons helemaal konden onderdompelen in de film. Ik wil Pathé Helmond zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geweldige bioscoopervaring. Het biedt een ruime keuze aan films, heeft een goede locatie en meer dan voldoende parkeergelegenheid.
Gemiddelde bioscoop, geen bijzondere zalen, mist drankautomaten op de bovenste verdieping. Zou tijd in de rij schelen als ze drankautomaten hadden.
Eind 2021 Pathe cadeaukaart gekregen van vrienden. In mei 2023 willen we de code invoeren om een film uit te zoeken. Blijkt deze na contact met de klantenservice niet meer houdbaar te zijn. Nu blijkt dat cadeaukaarten voor 2022. 1 jaar geldig waren en vanaf 2022 2 jaar. Wat het meest kwalijke is dat de geldigheid nergens op de cadeaukaart te vinden was wat normaal gesproken op een cadeaukaart hoort te staan. Er wordt aangegeven dat deze op de kassabon heeft gestaan. Vraag me af of ze zelf ooit een cadeaukaart hebben gegeven want daar geeft diegene de kassabon normaal gesproken niet bij. Ze willen ons niet compenseren wat ik zeer schandalig vind. Zullen ook nooit meer een Pathe bioscoop hierdoor bezoeken maar kleinere bioscopen in de buurt bezoeken. Daarnaast zullen we zover als we kunnen geen positieve mening geven over Pathe. Als we eerder hadden geweten dat de cadeaukaart minder lang geldig was hadden we hier natuurlijk eerder gebruikt van gemaakt. Is sowieso belachelijk dat er een houdbaarheid aan zit, makkelijk geld verdienen zo zeker als je geen houdbaarheid datum op de kaart zet. Slechte zaak Pathe! Zeer kwalijk hoe jullie dit niet hebben willen oplossen
Nette bioscoop. Vriendelijk personeel. Prijs van een kopje koffie vind ik wel hoog. Klein papieren bekertje 3.50 euro.
Nette bios, niet zo luxe als Pathe Eindhoven maar heel groot voordeel, direct naast parkeer garage, waar altijd plaats is!
Kunt er niet cash betalen. Alleen pinnen. Dus weer naar huis met de kindjes. Niks “inclusief” maar lomp uitgesloten in je eigen land
Fijne bios met veel en makkelijke parkeerplaatsen. Personeel nog niet chagrijnig meegemaakt in 2 jaar tijd!
De tijd van naar de bioscoop te gaan is toch wel een beetje geweest. Erg rustig was het. Wel was de ervaring weer goed. Transformers 3D gekeken, de zaal was school, personeel vriendelijk. En de film was vermakelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid