facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pathé !

Adres: Frans Joseph van Thielpark 5 , Helmond 5707 BX, NL
Telefoonnummer: 0900 2357284
Stad: Helmond
Route: Frans Joseph van Thielpark 5
Postcode: 5707 BX



op zoek naar gerelateerd: Pathé Helmond agenda, Gratis parkeren Pathé Helmond, Klem film aanvangstijden in de buurt van Pathé Helmond, Pathé Eindhoven, The Menu aanvangstijden in de buurt van Pathé Helmond, Ticket to Paradise aanvangstijden in de buurt van Pathé helmond, Avatar 2 aanvangstijden in de buurt van Pathé helmond, Cacaofabriek Helmond
Recensies
De tijd van naar de bioscoop te gaan is toch wel een beetje geweest. Erg rustig was het. Wel was de ervaring weer goed. Transformers 3D gekeken, de zaal was school, personeel vriendelijk. En de film was vermakelijk!
Mooie, zeer nette bioscoop met vriendelijk personeel. Modern en schoon sanitair. Horecaprijzen mogen wel een beetje lager. Dan wordt er ook meer gebruik van gemaakt.
Eind 2021 Pathe cadeaukaart gekregen van vrienden. In mei 2023 willen we de code invoeren om een film uit te zoeken. Blijkt deze na contact met de klantenservice niet meer houdbaar te zijn. Nu blijkt dat cadeaukaarten voor 2022. 1 jaar geldig waren en vanaf 2022 2 jaar. Wat het meest kwalijke is dat de geldigheid nergens op de cadeaukaart te vinden was wat normaal gesproken op een cadeaukaart hoort te staan. Er wordt aangegeven dat deze op de kassabon heeft gestaan. Vraag me af of ze zelf ooit een cadeaukaart hebben gegeven want daar geeft diegene de kassabon normaal gesproken niet bij. Ze willen ons niet compenseren wat ik zeer schandalig vind. Zullen ook nooit meer een Pathe bioscoop hierdoor bezoeken maar kleinere bioscopen in de buurt bezoeken. Daarnaast zullen we zover als we kunnen geen positieve mening geven over Pathe. Als we eerder hadden geweten dat de cadeaukaart minder lang geldig was hadden we hier natuurlijk eerder gebruikt van gemaakt. Is sowieso belachelijk dat er een houdbaarheid aan zit, makkelijk geld verdienen zo zeker als je geen houdbaarheid datum op de kaart zet. Slechte zaak Pathe! Zeer kwalijk hoe jullie dit niet hebben willen oplossen
Prima bioscoop, goed aanbod, beetje jammer dat je vanaf July 2023 niet meer met contant geld kunt betalen. In mijn ogen nog steeds een wettig betaalmiddel wat geweigerd wordt.
Goede bios . Van alles te krijgen snoep , chips nacho's met kaas . Lossen snoep . Goede koffie . Centraal in het centrum vlakbij is er een parkeer garage . Vriendelijk personeel. Rolstoelvriendelijk
Ik rij liever door naar Pathé Eindhoven. De stoelen zijn daar veel fijner relax seats Plus een groter eet en drink aanbod. Verder kun je gratis parkeren in Eindhoven achter de Pathé vanaf 6 uur in de avond. Hier is het parkeren ongelofelijk duur..
Voor een love seat gereserveerd zat perfect een goede airco en leuke film the Flash
Ik en mijn vriendinnen vonden het heel erg teleurstellend dat we niet binnen mochten bij een 16+ film terwijl ik bij take ten wel gewoon naar binnen mocht. Wel m’n geld terug, volgende keer gewoon weer naar take ten.
De film moet niet al te lang duren, de stoelen zijn niet comfortabel
Fijne bioscoop. Niet te groot, maar genoeg zalen voor filmaanbod. Ziet er altijd netjes uit. Snacks mogen nog iets gevarieerder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid