facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pathé Haarlem

Pathé Haarlem
Adres: Zijlvest 41-43 , Haarlem 2011 VB, NL
Telefoonnummer: 0900 1458
Stad: Haarlem
Route: Zijlvest 41-43
Postcode: 2011 VB


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:30
Dinsdag: 10:00-22:30
Woensdag: 10:00-22:30
Donderdag: 10:00-22:30
Vrijdag: 10:00-00:30
Zaterdag: 09:00-00:30
Zondag: 09:00-00:30


op zoek naar gerelateerd: pathe haarlem agenda, bioscoopagenda haarlem, pathe haarlem parkeren, pathe arena, pathe haarlem telefoonnummer 023, pathe amsterdam, bioscopen haarlem, pathe hoofddorp
Recensies
Top bioscoop met nu heerlijke relaxstoelen waarbij je de stoel kunt instellen met een voetensteun en lekker kunt liggen met een tafeltje erbij voor je snacks. In de shop kun je van alles halen van popcorn tot chips, snoep en chocola. Wc’s zijn netjes en er zijn zelfs speciale kinderwc’s. Parkeren is makkelijk in de parkeergarage de Raak en nog geen €4 voor 3 uur parkeren.
Wat is dit een aanrader zeg!! Top locatie en ook hele fijne stoelen die je electrisch kan verstellen hoe fijn! Echt een aanrader en ook vriendelijk personeel dus vandaar mijn 5 sterren.
Onlangs zijn alle zalen voorzien van nieuwe Seats. En wat voor een seats, business class seats geheel verstelbaar en een mooi tafeltje met giga beenruimte meer dan in een 1e klas vliegtuig. Een geweldige ervaring. Bon Bini Holland 3 is ook een leuke film om te lachen. Wij komen gauw weer eens genieten. Ja, blind naar Soof 3, gegaan, een geweldige film, tip kijk geen trailers en vraag ook niet aan andere naar de inhoud. Zo geniet je het meest, wel een grote zakdoek meenemen. Geheid dat je die na afloop kunt uitwringen. Na de film ga je lekker met je partner een paar glazen Jopen bier nuttigen. En nagenieten. Top acteurs en film schrijver.
Wat een fijne Pathé bioscoop is dit zeg Vriendelijk personeel en erg behulpzaam De stoelen in de bios zijn fantastisch Je benen kan je omhoog doen, zo fijn als je last hebt van je rug, je hebt een tafeltje wat je voor jou kan schuiven Een fijne gewaar wording
Nette bioscoop. Veel keuze in de winkel en fijn dat je ook zelf kan scannen. Dit gaat lekker snel. Heerlijke relax stoelen lekker languit een film kijken echt super.
Die nieuwe electrisch verstelbare stoelen zijn geweldig. Je kan zitten of liggen en alles daar tussen in. Veel ruimte naar je buurman/vrouw en je hoeft voor niemand op te staan. Bij 3D films koop je een nieuw brilletje voor €2,-. Er zijn volwassen en kindermaten. Er zijn geen pauzes tijdens de films. De stoelen en de tafeltjes kunnen wel een schoonmaakdoekje gebruiken. Winkeltje is handig met de zelfscan maar erg duur.
Waarom zijn er alleen nog maar zalen met relaxstoelen? Zijn het niet de beugelflesjes die aan het begin van de film opengeplopt worden, dan zijn het wel de stoelen die de hele film door in relaxstand en weer terug gezet worden naar normale stand... Die stoelen maken dan best veel geluid
Kinderen onder de 15 moeten eigenlijk alleen toegelaten worden over begeleiding. 2 groepjes van 13, 14 jarige Aerdenhoutse ettertjes die overduidelijk niet voor de film kwamen. Na anderhalf uur werden er een paar de bios uitgezet. D test kleefde vrolijk door. Voor mij geen middag voorstelling meer. Stoelen zijn prachtig.
De stoelen zijn super. Beeld en geluid is ook prima op orde. Maar de popcorn was vreselijk. Een klein laagje grote stukjes en minstens de helft van de bak was gruis. En eten en drinken is gewoon echt veel te duur. Anders 5 sterren.
Voor een film van 3 uur zijn de relax stoelen wel heerlijk! Er zit een parkeergarage wat ook fijn is. Ik ging voornamelijk voor de stoelen en ik zal er zeker vaker komen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pathé Haarlem.

Haarlem bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Zijlvest 41-43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pathé Haarlem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pathé Haarlem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pathé Haarlem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 2 meter Mijn go to bioscoop, ook al heb ik er meerdere meer in de buurt. Goed bereikbaar, goe...
Toneelschuur & Filmschuur Toneelschuur & Filmschuur 657 meter Jarenlang trouwe bezoeker geweest, maar sinds invoering nieuwe lettertype en de naams...
Toneelschuur En Filmschuur Toneelschuur En Filmschuur 661 meter Schuur Haarlem naar documentaire van Pim Zwiers over Han van Loghem in Kemerovo, Sibe...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid