facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pat makelaardij

Pat makelaardij

Info

Pat Makelaardij is een jonge onderneming gevestigd in Schoonebeek in zuidoost Drenthe. Het werkgebied is de gemeente Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.

Geschiedenis

Pat Makelaardij is een jonge onderneming gevestigd in Schoonebeek in Zuid- Oost Drenthe. Het werkgebied is de gemeente Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.

Vanuit een gedegen achtergrond worden de klanten geadviseerd op het gebied van verkoop, aankoop, investeringsadvies en vastgoed gerelateerde vragen.

Het jonge en ervaren team bestaat uit gecertificeerd makelaar/taxateur Ruud Pat, Jolanda Krul en Maranta Santing.



"Pat Makelaardij is een jonge onderneming gevestigd in Schoonebeek in zuid-oost Drenthe. Het werkgebied is de gemeente Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.Vanuit een gedegen achtergrond worden de klanten geadviseerd op het gebied van verkoop, aankoop, investeringsadvies en vastgoed gerelateerde vragen.Het jonge en ervaren team bestaat uit gecertificeerd makelaar/taxateur Ruud Pat, Maranta Boers en Marije Oving."
Adres: Burgemeester Osselaan 9, 7761 BS Schoonebeek
Telefoonnummer: 0524531030
ln.jidraalekamtap@ofni
Stad: Schoonebeek
Route: Burgemeester Osselaan 9
Postcode: 7761 BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: pat makelaardij funda, makelaardij emmen, huis expert schoonebeek, makelaar weiteveen, funda schoonebeek, makelaar erica, makelaar schoonebeek, venhorst makelaardij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisexpert Makelaardij Huisexpert Makelaardij 140 meter Een makelaar die ons zeer goed heeft geholpen bij de aankoop van onze woning. Snel, e...
Recensies
In aanraking gekomen tijdens een bezichtiging van een huis, wat gelijk een goede indruk gaf. Uiteindelijk hebben we hun als aankoopmakelaar aangenomen wat zeer prettig ervaren is. Voor iedereen die een goede makelaar zoekt of als aankoopmakelaar iemand wil, raad ik Pat Makelaardij zeer zeker aan!
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Pat makelaardij. Al is het huis dat wij bezichtigd hebben helaas aan onze neus voorbij gegaan. Het contact was zeer prettig en we hebben een professionele en gezellige rondleiding door het huis gehad.
Het kopen van een woning en de verkoop van je woning zijn zaken waarvan je hoopt dat alles goed verloopt zodat je vooral kunt genieten van de verhuizing naar je nieuwe stek. Pat Makelaardij heeft in beide gevallen ons perfect ondersteund en er voor gezorgd dat we met een gerust gevoel deze stap hebben kunnen maken. De persoonlijke en transparante ondersteuning hebben wij zeer op prijs gesteld en wij kunnen Pat Makelaardij aan iedereen aanraden!
Bij het maken van plannen om onze woning te verkopen zijn wij met Ruud Pat van Pat Makelaardij in contact gekomen. Ruud heeft ons prima voorgelicht, goed geluisterd naar ons verhaal en heeft prachtige foto's gemaakt zowel winter als zomer. Na een half jaar heeft Ruud onze woning in een niet al te gemakkelijke prijsklasse weten te verkopen. Als tussenmakelaar hebben wij mogen ervaren dat Ruud tot in de details een woning op waarde weet te schatten. Hij kundig is en weet waarover hij praat. Hij is hierover eerlijk en duidelijk naar zowel koper als verkoper. Zodoende hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Kortom wij zijn zeer tevreden over Ruud en zijn team.
Recentelijk heeft Hr. Ruud Pat voor ons een bezichtiging verzorgt welke wij als zeer prettig, gedetailleerd en ongedwongen ervaren hebben, wat de reis van ruim 2 uur vice versa als welbesteed maakte, derhalve kijken wij er naar uit de daadwerkelijke onderhandelingen te kunnen starten.
Ruud pat heeft mooie praatjes. Hij speelt vieze spelletjes achter uw rug om. Ik zou uitkijken als hij u een huis probeert te verkopen. Wij hadden een deal met een van de woningen die hij te koop had. Verkopers en wij waren het eens. Een uur voor het tekenen kregen we een telefoontje van hem dat er een 2e partij zich gemeld had en ook een bod heeft gedaan. Dus we moesten maar wat hoger gaan bieden. Dit zijn smerig spelletjes. Kijk dus uit met deze mooie praatjesmakelaar pat.
Plezierige makelaar. Ons huis was snel verkocht, dankzij de goede tips en advertentie van onze woning. Ook tussentijds houdt deze makelaar je goed op de hoogte van belangstellenden voor je woning. Bij de aankoop van ons nieuwe huis ook goed geholpen.
Fijne makelaar, goede kennis van de markt. Het contact verliep erg goed, voor vragen altijd bereikbaar. Ik zou Pat Makelaardij zeker aanbevelen en mocht ik weer verhuizen weet ik waar ik moet zijn.
1.5 maanden moeten wachten op een taxatie. En dan achteraf ver onder de waarde taxeren terwijl dit duidelijk was gecommuniceerd dan eerst even contact op te nemen. Achteraf hierdoor de klant kwijtgeraakt. Maar toch aangeven dat hij daar niets aan kan doen. En niet hieronder aangeven dat je niet weet en dat recentie vaag en nep is. Doe er eens iets mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid