facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasveer Auto's

Pasveer Auto's

Info

Het adres voor in en verkoop van 2e hands Occasions, Reparatie en onderhoud.

Geschiedenis

In/Verkoop van gebruikte auto's

Adres: Bergstraat 1a, 5761 EA Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0646406953
Stad: Bakel
Route: Bergstraat 1a
Postcode: 5761 EA


Recensies
Wij gaan hier altijd heen bij aanschaf van een andere auto, je wordt vriendelijk en goed geholpen. Tot nu toe en dat zijn heel wat jaren hebben we nog nooit problemen gehad. Kijk...wil je garantie dat een auto lang meegaat dan moet je naar een garage gaan en niet naar een autoverkoper, wij hebben vertrouwen in deze zaak en hebben lang kunnen genieten van de auto's die we bij Pasveer hebben gekocht.
Autobedrijf Pasveer is een kleinschalige in en verkoper van auto's met over het algemeen weinig kilometers op de teller. Ik heb hier vandaag een Fiat Panda gekocht. Ik was vrij verrast over de mooi inruil prijs die zij mij boden op mijn vorige auto. Gezien de negatieve Radar recensie welke ik via Google vond ging ik er vrij sceptisch heen. Gelukkig bleek het allemaal ruim mee te vallen en werd ik vriendelijk te woord gestaan en erg netjes geholpen. Mijn indruk is dat je hier prima een mooie en nette auto kunt kopen en goed geholpen word. Verwacht daar geen garage bedrijf maar een autoverkoper. Dat betekent dat je zelf goed moet kijken en ook qua onderhoud ect verder moet kijken dan alleen de APK. Kortom gewoon langsgaan !
Mijn vriendin had een nieuwe autoradio gekocht voor haar Ford Ka. Alleen hadden wij geen demonteer setje voor de oude radio. We zijn samen even naar deze garage gereden, hier zijn we direct geholpen door de eigenaar van de garage. Meneer maakte meteen tijd voor ons en heeft de radio vervangen en direct een onderdeel geleverd waardoor mijn vriendin nu een werkende nieuwe radio heeft. Zeer tevreden met deze garage.
Vorig jaar voor mijn vrouw als kerst cadeau een leuke Renault Twingo gekocht 2011 en tot op heden rijdt de auto prima. De auto is afgeleverd met een poets en onderhoudsbeurt . Ook hadden ze als knipoog een kerstslinger eroverheen gehangen wat mijn vrouw zeer leuk vond. Volgende auto gaan we hier zeker weer even kijken.
Ik heb er een maand geleden een auto gekocht met nieuwe apk. Na 3 weken hoor ik een raar geluid en ga ik naar mijn garage en hij zegt niet te veel mee rijden de uitlaat breekt er binnen nu en een week onderuit en de remblokken moeten vervangen worden ik meteen Willy pasveer gebeld en gezegt wat er aan de hand was ik kon meteen komen heb ik gedaan Willy heeft gevoeld aan de uitlaat en hing er nog stevig onder er is niks aan de hand ik kroop nog onder de auto en wees het aan waar het was ik moest me niet aanstellen en er kon niks gebeuren 1 dag later mijn vrouw ging tanken breekt de uitlaat door en ik was er niet bij ik pasveer meteen foto's gestuurd maar dan krijg je geen reactie hem gebeld en ik had het EXPRES GEDAAN EN ERONDERUIT GEBROKEN en dat terwijl ik er niet bij was toen het gebeurde. EN WERD MEERDERE MALEN UITGEMAAKT ALS LEUGENAAR Ik heb 100 euro gekregen en daar moest ik het mee doen kon ik net de uitlaat mee maken. Remblokken moet ik dan maar zelf betalen. ALS JE OPGELICHT WILD WORDEN DAN BEN JE HIER AAN HET JUISTE ADRES. Ik ben geboren in bakel dus dit doet hij in eigen dorp kun je nagaan wat die doet als je verder weg woond MENSEN KOOP HIER GEEN AUTO GR THIJS Even een reactie op Willy pasveer Dat en je inderdaad aangeboden maar ik heb je een nieuwe Distributieriem erop laten leggen en die kreeg ik dan niet terug en was 250 euro en dat moes ik per direct beslissen en mocht nie 3 dagen wachten tot ik de hele auto heb na laten kijken. En mij afblaffen aan de telefoon en zeggen dat je me spuugzat bent en dat je van me af wild en uitmaken voor leugenaar is dat bij jou netjes afhandelen. Dan weet ik niet hoe je opgevoed bent maar daar ontbreekt heel wat aan de opvoeding Klantvriendellijk ben je wel als mensen komen kijken en betalen maar als je afgerekend hebt bij jou word je behandeld als een stuk strond. Mvg thijs
Zal hier nooit meer een auto kopen heb hem nu ongeveer een jaar... in het begin deed de airco het niet, kofferbak ging nie open en speaker bekabeling maakte kortsluiting de laatste 2 zelf gerepareed airco kon ik mee langs komen maar kwam niet uit met tijd.. verder distrubutie riem meteen moeten vervangen, remblokken helemaal op, uitlaat lekte op 2 plekken, druklager van de koppeling helemaal versleten en maakt een hoop lawaai, continu problemen met starten vanwegen een probleem met de start onderbreking en verbruikt 1L olie per 1000km Mijn advies als je er toch voor kiest hier een auto te kopen neem iemand mee die er veel vanaf weet, ik zou er echter nooit meer iets kopen
Als je rommel wilt kopen, moet je hier zijn. Wanneer er iets aan de hand is met de auto wat al voor de verkoop aanwezig is, probeert de verkoper er goedkoop vanaf te komen! Grote spijt dat we hier een auto gekocht hebben!!
Ik ben erg goed geholpen en heb een goede auto gekocht. Ik ben tevreden met Pasveer auto's. Goede prijs terug gekregen voor mijn inruil auto. Netjes
Goed geholpen. Fijne auto daar gekocht. Motor van achterruit wisser was kapot. Hebben nieuwe gekregen.
Zeer goede en vriendelijke verkoop . Fijn autobedrijf om een auto te kopen . Denken met je mee en helpen je zeer correct . Kom hier graag terug .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid