facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastoor Optiek

Pastoor Optiek

Info

Pastoor Optiek is de opticien, optometrist en contactlensspecialist in Bergen, Noord-Holland.

Adres: Hoflaan 2, 1861 CR Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072-5812202
Stad: Bergen
Route: Hoflaan 2
Postcode: 1861 CR



op zoek naar gerelateerd: Opticien Alkmaar, JPC Optiek, Opticien Bergen NH, Pastoor Optiek openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JPC Optiek JPC Optiek 273 meter Mooie winkel met plezierig en vakkundig personeel. Top!
Recensies
Had een afspraak gemaakt voor en met mijn 14-jarige zoon. Langs geweest en gezegd dat ik bij oogmeting niet bij kon zijn en dat hij alleen zou komen. Dat was geen enkel probleem. Lang verhaal kort: hij is weggestuurd omdat er geen ouder bij was. Tijdens het telefoongesprek werd ik ronduit onbeschoft te woord gestaan. Geen goed woord over voor deze opticien.
Ik ben erg blij met deze opticien. Zij hebben mij op tijd doorgestuurd naar het oogcentrum. Ze zijn vriendelijk, meedenkend en professioneel. Heel fijn!
I am very happy to visit them. They are very friendly, doing their best to help you and very well equipped. Vertaald door Google Ik ben erg blij om ze te bezoeken. Ze zijn erg vriendelijk, doen hun best om je te helpen en zijn zeer goed uitgerust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid