facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastanini

Pastanini

Info

Heerlijk Italiaans eten? Wees welkom bij Pastanini

Geschiedenis

Bij Pastanini vind je de Italiaanse keuken met haar pure smaken. Onze Italiaanse chefs combineren rustieke, authentieke, verse en eerlijke ingrediënten tot heerlijke gerechten en pizza's. Onze pizza's komen uit een houtoven, hebben een dunne bodem en zijn heerlijk krokant.

Onze panins's zijn versgebakken, onze pasta's en andere gerechten bereiden we volgens ambachtelijke Italiaanse en eigentijdse wijze.

Adres: Frederik Hendriklaan 79, 2582 BV Den Haag
Telefoonnummer: 0703555990
Stad: The Hague
Route: Frederik Hendriklaan 79
Postcode: 2582 BV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: pizzeria frederikstraat den haag, fratelli den haag, follia, vincenzos den haag, italiaans restaurant den haag, pizzeria scheveningen, burrata den haag, pasta afhalen den haag
Recensies
Op een drukke vrijdag gegeten reserveren aan te raden en werken netjes bij het ontvangst met QR en placering. Lange pijpenlade met achterin een overdekt terras, oogt aangenaam met alle natuurlijke kleuren. Bediening is adequaat, vriendelijk en gastvrij en houden alles in de gaten. Uitgebreide kaart met antipasti, pasta’s en pizza oa bianchi bodem. Gestart met anti pasti misti en gefrituurde artisjokken, wat allemaal heerlijk en voldoende is. Hoofdgerechten risotto vd dag, pasta’s en een vega gerecht met aubergine uit de oven, allemaal smaakvol bereid. De wijnkaart is compact maar biedt voldoende keuze in druiven, smaken en streken. Internationaal publiek uit het Statenkwartier. Prijs / kwaliteit iets aan de hoge kant. Maar een aanrader voor de Italiaanse selectie in het Haagsche.
Een echt Italiaans restaurant in Den Haag. Bij toeval kwam ik hier terecht. En ik ging opgetogen en voldaan weg. Gegeten: polpo arrosto con patate allo zafferano, perfect, de polpo boterzacht; daarna linguine pesto di pistacchi e gamberi. Zoals ik het eet in mijn favoriete restaurant in Rome. Alle twee. Echt Italiaans, zonder Nederlandse invloed. Helaas woon ik in Grou, anders zou ik in de perioden dat ik in NL ben en niet in Rome een regelmatige gast worden.
Dit is een goede Italiaan in de omgeving. Vrienden en ik gaan hier altijd weekends heen. Reserveren is aan te raden. Heerlijke pizza’s en de pasta seafood! De risotto verandert wekelijks en is vaak ook heerlijk!
Eerlijk is eerlijk ... super lekkere pizza. Ook tiramisu was erg lekker en vers. Prijsniveau aan de hoge kant, maar als klap op de vuurpijl ben je verplicht om € 2,00 pp. te betalen als bijdrage energiekosten. Belachelijk en ongepast. Algemene tendens is dat men gewoon minder fooi geeft ... dus eigenaar benadeelt personeel voor eigen gewin. Voor ons een nogo!!
Hier toevallig terechtgekomen op zoek naar een restaurant in de buurt van het world forum theater. Wow wat een boven verwachting leuk restaurant, stijlvol ingericht en bovenal heerlijk eten. Linguine vongele is echt een aanrader en pizza salami ook voortreffelijk. Als dessert creme brulee de lekkerste ooit gegeten en een zeer goede tiramisu volgens mijn zoon. We komen hier zeker weer eten als we in Den haag zijn.
Eten is echt heelngoed. Service best ruk. Halve bestelling vergeten zeggen ze bel thuisbezorgd maar. Die krijg je niet te pakken en na een uur willen ze het alsnog komen brengen. Woon aan het eind van de straat. Allang gegeten natuurlijk. Daar eten is ook niet best met service trouwens. Eten is wel top dus afhalen en verder links laten liggen. Moet mnngeld nog terugkrijgen. Nee ietsbte goed gaat het daar en dan krijg je het een beetje in je bol
Ik kom al jaren bij Pastani. De prijzen zijn hoger dan bij de budget pizzaria's, maar Pastanini is dit dubbel en dwars waard: Ik krijg hier de lekkerste pizzas die ik ooit heb gegeten, en ze zijn werkelijk niet te vergelijken met elders. Ik raad iedereen aan om ze eens te proberen, laat je aangenaam verrassen.
Vlotte bediening, mooi aangekleed restaurant. Eten is prima, zeker de antipasta is een verwennerij. Pizza viel helaas wat tegen... Te zout was het oordeel. Overige gerechten waren prima van smaak en bereiding. Wel een tip: pas je kaart aan als je wat wijzigt.. Zoals het niet meer kunnen betalen met creditcard. En zet je bier er dan ook op. Zonde! Mooi Italiaans bier... En we moesten er om vragen..
Super gezellig.Vriendelijk personeel. Pizza was top...krokant. Niet zo'n slappe kartonnen hap. Heerlijk toetje.Eten: 5/5
Gezellig, knus restaurant met bijzonder goed eten. Fijne Italiaanse sfeer. Vriendelijk personeel. Wel reserveren op de populaire dagen, anders kun je er of niet terecht of zit je lang aan de bar te wachten op een plekje. Dat laatste hoeft overigens geen straf te zijn. Je hebt er lekkere drankjes en mooi zicht op de keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid