facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastahuis Terra Rossa

Pastahuis Terra Rossa
"Restaurant in mediterrane stijl, waar de nadruk op goed, vers en smaakvol eten ligt en waar de gast nog op nummer 1 komt.De pasta is vers voor u gemaakt en de pizza is op de meest traditionele manier nog uit een echte houtoven.Kom gerust een keer langs en proef het verschil!"
Adres: Bloemerstraat 50 , Nijmegen 6511 EK, NL
Telefoonnummer: 024 360 0432
Stad: Nijmegen
Route: Bloemerstraat 50
Postcode: 6511 EK


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-21:00
Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 17:00-21:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Terra ROSSA menu
Recensies
Klein maar knus restaurantje. De pasta's waren erg lekker. De bediening was ook vriendelijk en niet gehaast. Het restaurant was alleen niet zo druk bezocht.
Klein knus restaurant.. maar by far the best!! Italian food die wij gegeten hebben in Nederland. De eigenaar is ook erg aardig, behulpzaam en gezellig. Mijn vriendinnen en ik hebben erg genoten van zijn gastvrijheid en heerlijk eten! Hier komen we zeker terug
Heerlijke pasta carbonnara, vriendelijk en gezellig personeel Ga absoluut nog een keer terugEten: 5/5
Pizza's bijzonder droog, doordat er de verkeerde kaas op gebruikt wordt en ook erg zout daardoor. Pasta's prima in orde. Bediening erg goed.
Het eten en de bediening waren echt fantastisch. Het was allemaal beter uit de verf gekomen als we niet 1 uur en 15 minuten hadden moeten wachten op ons eten. Toen we om 17.00u openingstijd op het terras aankwamen werd ons verteld dat we nog even op de oven moesten wachten. Dat even werd dus 1 uur en 15 minuten. Mijn inziens met horeca ervaring is een restaurant klaar voor de start als zij haar deuren opent. Dit betekend dat apparatuur ook klaar is met voorverwarmen. Ah fijn. Het eten was fantastisch.
Pizza en lasagne gegeten hier. Bord schoon leeg, zeer lekker. Juiste italiaanse muziekgeen pop op een prettig volume. Reserveren kan slim zijn daar het niet groot is.dus lekker rustig
Kom regelmatig eten. Authentieke pizza's uit de steenoven, erg lekker en goed geprijsd. Tegenwoordig een wat kleinere menukaart maar op aanvraag kan veel. Vriendelijke eigenaar vol energie. Laatste keer ging hij ananas voor me halen bij de buren! Sfeervolle maar kleine ruimte. Reserveren is handig. Nadelen: veel lawaai van de straat, nieuwe menukaart wat onhandig.
Heerlijk gegeten hier. Huiselijke sfeer in de drukte van Nijmegen. Overzichtelijke kaart met voor iedereen wat wils. Pizza was prima. Leuk dat de eigenaar zelf nog een mooie wijnsuggestie had. Duidelijk dat ze hier hart hebben voor lekker eten.
Medewerker wilde reservering cancellen zodat vrienden van hem konden komen, was uiteindelijk niet nodig, zou hierover gecommuniceerd hebben wat helemaal niet zo was. Daarnaast waren de wachttijden enorm lang.
De pizza's zijn echt goed. Dunne bodem uit houtoven en niet duur. Mogen wel wat heter opgediend worden koelen te snel af. Maar echt lekker. De pasta 4 kazen is echt te zwaar op de maag . Maar voor n pizza kom ik terug. Klasse als ik de eigenaar was zou ik daar mijn specialiteit van maken. De uitstraling van t restaurant is echt TE gedateerd jaren 70. Likje verf al die troepjes weg van de muur en t is n klasse tentje. Kost niks. Maar je moet willen. Kan een geheimtip worden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pastahuis Terra Rossa.

Nijmegen ıtaliaans

openingstijden, locatie, vervoer. Bloemerstraat 50 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pastahuis Terra Rossa adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pastahuis Terra Rossa. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pastahuis Terra Rossa delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donatello's Donatello's 114 meter
Romagna Romagna 152 meter
Pinoccio Pinoccio 164 meter
Merano Merano 328 meter
Bella Italia Bella Italia 683 meter
Mr. Jack's Mr. Jack's 717 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid