facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasta Casa

Info

Pasta Casa online is de specialist van bijzondere en mooie producten uit Italië.

Geschiedenis

Pasta Casa online is de specialist van bijzondere en mooie producten uit Italië en omringende mediterrane landen en is een van de grootste online delicatessenwinkels van Nederland. We hebben een ruim assortiment in allerlei heerlijke producten en specialiteiten. Exclusieve en speciaal voor u geïmporteerde producten die u niet in iedere winkel op de hoek tegenkomt. Veel van onze producten zijn op italiaanse leest geschoeid, maar zijn bovenal altijd puur, eerlijk en van hoge kwaliteit. Ook hebben wij voor u een geheel unieke versafdeling, welke wij ook landelijk bezorgen. Voor deze versafdeling hanteren wij een ambachtelijke productiemethode en altijd een traditioneel recept.

Met onze overzichtelijke webshop heeft u de gewenste producten altijd snel gevonden en gemakkelijk besteld. U vind in onze webshop niet alleen de traditioneel lang houdbare producten, maar ook onze unieke en zelf gemaakte versproducten.

We hopen dat ons assortiment u zal verbazen en dat u zult genieten van zoveel delicatessen en specialiteiten. Op dit moment hebben we meer dan 500 verschillende delicatessen en specialiteiten in ons assortiment en dit aantal is steeds groeiende!

Onze taak

Pasta Casa franchiseformule

Pasta Casa is een succesvolle franchiseformule, geboren uit passie voor lekker eten en de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten waar de italianen zo bekend om staan. Inmiddels is Pasta Casa een bewezen winkelketen met in no time 2 winkels en al gevorderde gesprekken met meerdere geïntresseerden in het land.

Het concept van Pasta Casa is gebaseerd op unieke kenmerken die deze innovatieve winkelformule tot een succes maken. De basis is een culinaire verswinkel met goede producten van de beste kwaliteit. Het hoofdprodukt is de verse pasta, die in de winkel gemaakt wordt. Met een unieke pastamachine uit Italie overtuigd u de consument van het produkt. Daarnaast voeren wij alle specialiteiten die in italie en de omringende mediterrane landen voorkomen.

Onze producten worden met zorg geselecteerd en veelal geproduceerd door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Hierdoor behouden ze hun authentieke smaak en proef je de mediterrane zon in de kruiden, sauzen en pasta?s.
Wat de formule echt uniek maakt is het vers gedeelte en het veelzijdige karakter van de winkel. Veelzijdigheid blijkt uit de zeer nauwe online ondersteuning, social media plan op zeer hoog nivo, de vernieuwende kooklessen, de leerzame clinics en de vele andere activiteiten.

U heeft met Pasta Casa niet alleeen een winkel, maar u heeft een beleving voor uw klanten. Daarnaast zijn al onze producten dagelijks te proeven in onze winkel. Dit alles tezamen gecombineerd met het open karakter van de winkels, de aandacht voor onze klanten en de manier waarop de cadeautjes worden ingepakt, maakt een bezoek aan Pasta Casa een feestelijke culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terugkomen.

Hoe werkt het?

Pasta Casa is een franchiseorganisatie. Als franchisenemer heb je bepaalde vrijheden en mogelijkheden van zelfstandig ondernemen, maar je wordt altijd gesteund door de kennis en ervaring van het succesvolle concept. Iedere franchisenemer wordt opgeleid zodat hij/zij vertrouwd is met het concept en de verantwoordelijkheden. Het servicecenter van Pasta Casta in Santpoort-Noord zorgt voor intensieve ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, winkelinrichting, presentatie en verzorgt ook diverse trainingen.


Franchisenemer worden?

Voor franchisevestiging van Pasta Casa gelden als voorwaarden dat u als franchisenemer zelf fulltime in de zaak werkt en beschikt over voldoende eigen vermogen. Daarnaast is het uiteraard vanzelfsprekend dat u affiniteit heeft met onze producten en enthousiast bent over de Pasta Casa formule. Spreekt het u aan om een deel uit te maken van ons bewezen concept, vraag dan een informatiepakket aan op de website van www.pastacasa.nl

http://www.pastacasa.nl/franchisenemer-worden_

Adres: Hoofdstraat 206 , Santpoort-Noord 2071 EN, NL
Telefoonnummer: 023 549 2506
ln.asacatsap@ofni
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 206
Postcode: 2071 EN



op zoek naar gerelateerd: pasta casa weekmenu, pasta casa kerstmenu, pasta casa meerssen, italiaanse delicatessen haarlem, pasta casa santpoort, pasta winkel haarlem, pasta casa facebook, italiaanse speciaalzaak haarlem
Recensies
Heerlijke producten en goede service. Ze hebben ook hele leuke pakketten die ook ideaal zijn als cadeau en heerlijke verse maaltijden, genieten.
Leuk winkeltje met heerlijke levensmiddelen uit de Italiaanse keuken. Behalve een uitgebreide versafdeling hebben ze ook houdbare Italiaanse levensmiddelen, zoals diverse soorten pasta en olijfolie. Wel het wat luxere assortiment, geen standaard supermarkt spul. Wel heel leuk om dit soort specialiteiten iemand kado te doen.
Gezellig winkeltje, cadeautje gehaald. Volgende keer zeker wat langer rondkijken. Alles zag er heerlijk uit.
Wat een heerlijk zaak, echt.....alles is lekker! Je moet wel van te voren wat gegeten hebben, anders koop je de zaak leeg!
Prettige winkel met vriendelijke bediening en ruime keuze in gespecialiseerd segment Italiaans.
Pasta Casa is gewoon TOP of te wel picobello. Afz jan de R.
Prachtige verse Italiaanse waren. Vooral de versgesneden vleeswaren voor op de borrelplank zijn fantastisch.
Superheerlijk eten, we komen er bijna wekelijks!
Feestje voor de Italiaans eten liefhebbers! Italiaanse zelfgemaakte verse gerechten & producten. Heel ruime keus azijn, balsamico en olijfolie van 't vat. Delizioso! Heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid