facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PAST schoenen

PAST schoenen

Info

PAST schoenen…. Een zaak die bij u PAST!

Schoenen speciaalzaak voor dames en heren.

www.pastschoenen.nl
Horst

Geschiedenis

PAST schoenen, meer dan alleen een schoenwinkel!

Een zaak waar mensen met passie en liefde voor het vak, u graag goed willen adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek PAST schoenen in Horst, een unieke schoenen winkel met de leukste merken, nieuwste Fashion Trends & Musthaves .

UNIEKE WINKEL BELEVING

Een unieke winkel in het hart van noord- limburg.
Altijd een eerlijk en vakkundig advies op maat.
Uitstekende service.
Eigen schoenmakerij.
24/7 online winkelen.
De lekkerste koffie.
Gratis parkeren voor de deur.
Snelle levering.
Ieder seizoen reizen wij voor u door heel Europa op zoek naar nieuwe trends, mode en nieuwe merken. Maak samen met ons ieder seizoen weer die ontdekkingsreis bij ons in de winkel.

Ontdek al onze merken en producten of kom snel langs in onze winkel voor persoonlijk advies!

PAST schoenen, Hoofdstraat 14, Horst.





"PAST schoenen gevestigd aan de Hoofdstraat 14 in Horst. Een moderne schoenen zaak met passie voor schoenen! Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met vakkundig opgeleid personeel die een groot hart hebben voor schoenen. Een groot assortiment schoenen in diverse breedte maten en voor steunzolen geschikt.Alleen de beste merken hebben wij voor u geselecteerd. Wanneer u een schoen zoekt voor uw steunzolen en die perfect past, meten wij eerst u voeten en bepalen we de breedte, om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar die ene perfect passende schoen. En die ook nog super leuk is, want hippe schoenen voor steunzolen en moeilijke voeten zijn er genoeg. Wij heten u van harte welkom!"
Adres: Hoofdstraat 14, 5961EZ Horst
Telefoonnummer: 0773970197
Stad: Horst
Route: Hoofdstraat 14
Postcode: 5961EZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Geklede schoenen dames, Hartjes schoenen, Xsensible schoenen Dames, Past Schoenen Durea, Sportieve dames schoenen, Scapino Horst, Schoenen Geleen, Schoenen Zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoenmaker Peter Schoenmaker Peter 0 meter Mijn relatief oud paar schoenen zien er weer helemaal goed uit. Top werk ! Dank !
Scapino Scapino 216 meter Een schoenen winkel met een divers aanbod aan schoenen. Schoenen voor een betaalbare ...
De Schoester Schoenmode De Schoester Schoenmode 238 meter Uw specialist in modisch comfort, kwaliteit, deskundigheid en service.
Recensies
Heel goed geholpen. Ze liet me verschillende modellen uit proberen om passende schoenen voor mij uit te zoeken. Gelukkig uiteindelijk een paar juiste gevonden.
Zeer vriendelijk mensen, hebben altijd tijd voor de klanten niets is hen te veel. Als de klant maar tevreden maar huis gaat.
Super goed geholpen. Was hier met mijn moeder die een echt goede schoen nodig heeft vanwege gezondheidsklachten. Na een half uur waren we geslaagd met 2 paar schoenen
Goed advies,en service
LET OP! Als je terug wilt komen op een aankoop ik had 2 dagen ervoor 2 paar schoenen gekocht en wilde 1 paar terugbrengen krijg je èn GEEN geld terug èn GEEN tegoedbon! Je dient op dátzelfde moment andere schoenen uit te zoeken ook als er niks van je gading bijzit.Ik stond perplex. Als reactie geeft de eigenaresse aan dat het legaal is wat ze doen en ze de service hoog in het vaandel hebben staan. Nu jij...
Schoenzaak met een mooie collectie. Vriendelijke en eerlijke adviezen door de medewerkers. Ingang is rolstoel/rollator vriendelijk. Gratis parkeren voor de winkel op een erg drukke parkeerplaats.Vandaag weer de service van deze winkel ervaren. Exacte voetmeting voor een optimale pasvorm. Voor mijn partner een scan met een prima uitleg. Beide hebben wij gevonden wat wij zochten dankzij een kundige verkoopster. Wij zijn dik tevreden over de service..
Wederom zeer prettig winkelen, personeel is geduldig ik moet meteen verliefd zijn op schoenenen begrijpen wat ik bedoel. Ik ben zeer tevreden en ga met een big smile de winkel uit.. mét een geweldig paar schoenen natuurlijk!
Geweldig geholpen en zeer deskundig. Nemen de tijd voor je.
Goed advies. Fijne verkoper en verkoopsters
Schoenen op maat, voeten worden gemeten. Top verkopers, nemen alle tijd voor klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid