facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passie & Vuur

Passie & Vuur

Info

BBQ wedstrijd team

Geschiedenis

Er zijn van die momenten dat er een vonk overslaat, van droom tot passie en van hobby tot ambacht. De liefde voor koken en de wens om dicht bij het vuur te blijven. Om mensen te laten delen in je passie en de kunst van het ambacht te laten zien.

En zo is het gekomen dat wij onze liefde voor barbecue en eerlijke producten laten samen komen in Passie & Vuur. Een reis door het zuiden van Amerika, een stapel boeken en eerlijke slager maken het concept compleet.

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk. Zo worden onze gerechten gemaakt. Gewoon zoals het zou moeten. En daar zijn wij trots op!

Van de authentieke Amerikaanse barbecue gerechten tot Europese varianten en de fusie van dit alles. Alles komt samen rond het vuur.

Wij zijn Passie & Vuur.

Adres: Starnmeerstraat 22, 1566 CS Assendelft
Stad: Assendelft
Route: Starnmeerstraat 22
Postcode: 1566 CS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vv Assendelft vv Assendelft 979 meter Leuke voetbalclub zelf vroeger gevoetbald.
BSC Cromtigers BSC Cromtigers 2 km Gezellige honkbal vereniging met prima terras...
De Saensemarkten De Saensemarkten 2 km De Saensemarkten orgasniseerd het jaarlijkse midzomer braderie in Assendelft. Deze vi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid