facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor passie voor vis

passie voor vis

Info

Passie voor vis

Geschiedenis

Sinds 2008 is "Passie voor Vis" gevestigd in Sevenum. Ons bedrijf is ontstaan uit een jarenlange ervaring in de visteelt in binnen- en buitenland. Alleen de allerbeste ideeën en concepten hebben we gebruikt om een hypermodern bedrijf te bouwen. In het bedrijf wordt maximaal rekening gehouden met welzijn, duurzaamheid en milieu.

In onze moderne kwekerij groeien de glasaaltjes vanaf ongeveer 0,3 gram in gemiddeld anderhalf jaar uit naar palingen met een gewicht van 130 gram tot soms maar liefst 1 kilogram. Door de ideale omstandigheden zoals schoon bronwater, geen stress en uitgebalanceerde voeding produceren wij natuurzuivere paling die heerlijk van smaak is.

In ons bedrijf houden we maximimaal rekening met de gezondheid van onze dieren (rust, reinheid en regelmaat) waardoor helaas geen bezoekers kunnen worden toegelaten. Dit zou de vissen in sterke mate kunnen verstoren. Door deze omstandigheden voelt onze paling zich in onze kwekerij als een vis in het water.

Ons bedrijf:
■2 kweeksystemen met 22 bassins met meer dan 150.000 liter helder bronwater;
■Biologische waterzuivering;
■Onder controle van Voedsel en Waren Autoriteit;
■Eigen rokerij;
■Gezellige winkel;
■Proeverij;
■Fotopresentatie van ons bedrijf;
■Landelijk gelegen terras.

Passie voor Vis is aangesloten bij Stichting Duurzame Palingsector Nederland.

Adres: Zeesweg 26, 5975 PP Sevenum
Telefoonnummer: 00316 52 09 32 08
Stad: Sevenum
Route: Zeesweg 26
Postcode: 5975 PP



op zoek naar gerelateerd: Visboer Sevenum, Paling rokerij, Paling kopen Den Bosch, Vis Zo, Paling proeverij, Palingkwekerij België
Recensies
Beste omschrijving is geloof ik; eenvoudig, eerlijk! De kaart is niet groot, maar alles is vers, heerlijk bereid en smaakvol. De wijn was super. We komen hier graag nog een keer van het eten, de wijn en niet te vergeten de uitzicht genieten
Palingrokerij net buiten het centrum van Sevenum. Het is eenvoudig te vinden. Er beperkte parkeerplaats aanwezig. Je kunt binnen en buiten zitten en genieten van een lekker broodje paling of andere diverse etenswaren onder genot van een wijntje of koffie of frisdrank. Je kijkt mooi over de weilanden uit. In de winkel kun je verse paling kopen gefileerd of zelf fileren.
Heerlijke verse paling. Vriendelijke bediening
Heerlijke paling. Beste paling die ik ooit gegeten heb
Mieke is een gezellige " meid" altijd tijd voor een grapje. Vandaag een heerlijke kop palingsoep gehad. Was zo lekker kon de hele ketel wel opeten! Nog nooit eerder gehad.!
Heerlijk gegeten bij Passie voor Vis! Leuk terras met een prachtige omgeving!
Heel gastvrij, heerlijk lunch en prachtig uitzicht!
Als je de website ziet krijg je de indruk dat dit een uitgebreid bedrijf met ruime winkel en restaurant is... toen wij naar dit bedrijf op zoek gingen als paling liefhebbers en het terrein opreden konden we in eerste instantie de winkel en het restaurant niet ontdekken. Na enig zoeken zagen we de "winkel " bij toeval..gelukkig maar want we hadden echt zin in paling... Winkel is een groot woord het kwam ons meer over als een soort van opslag ruimte ... er was ook een eetruimte aanwezig met een buiten ruimte. Reserveren is nodig ... veel sfeer was er niet dus het moet waarschijnlijk echt van de vis gerechten komen dat er toch nog aardig wat mensen hadden gereserveerd. Wij hadden in iedergeval de paling gescoord... en thuis opgegeten en wat een super heerlijke paling was dit we hebben gesmuld ... boven verwachting ...
Hier weten ze heel goed wat ze doen. Mieke gepassioneerd , humor en een uitgesproken mening. Fileren waar je bijstaat en keurig verpakken. Voltreffelijk en meer als een smaakbeleving!. In een woord: heerlijk.
Heerlijk zoals al vaker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid