facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passi

Passi

Info

Passi, ijs, chocolade en koffie is de salon op het Wilhelminaplein in Horst waar men het hele jaar kan genieten van proeven van ambachtelijke- en met passi(e) bereide producten

Geschiedenis

Even smakelijk genieten…

Bij Passi bent u aan het juiste adres voor verrukkelijk schepijs, softijs en ijscoupes.

Ambachtelijk ijsbereider John van de Pas werkt uitsluitend met verse producten die veelal uit de eigen regio komen.
Naast het uitgebreide ijsassortiment, serveert Passi kwaliteitskoffie volgens Italiaanse traditie en diverse soorten verse thee, afkomstig van de gerenommeerde Tea Bar in Amsterdam.

Ook serveren wij verse vlaai van de echte bakker en diverse soorten gebak. En in de winterperiode bakken we zelf heerlijk geurende warme wafels.
Daarnaast bieden wij een keur aan chocoladeproducten. Om zelf van te genieten of om cadeau te geven.

In de winterperiode is onze zaak te huur voor zakelijke of particuliere besloten bijeenkomsten.
Informeer gerust naar de mogelijkheden voor bedrijfspresentatie of feest, waarbij wij ook de catering kunnen verzorgen.


Passi… da’s pas puur genieten!

Adres: Wilhelminaplein 5b, 5961ES Horst
Telefoonnummer: 077-3980708
Stad: Horst
Route: Wilhelminaplein 5b
Postcode: 5961ES


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:30
Dinsdag: 08:30 - 21:30
Woensdag: 08:30 - 21:30
Donderdag: 08:30 - 21:30
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00
Zondag: 10:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Passi Horst high Tea, Grøn Horst, Passi Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaaswinkel Kaasgaaf Kaaswinkel Kaasgaaf 67 meter Leuke zaak, goed assortiment, beetje prijzig maar dat heb je met delicatessen. Kom hi...
Recensies
Wij zitten bij Centerparks maar waren opzoek naar een leuk tentje om koffie te drinken. Zo kwamen we uit bij deze koffietent waar we heerlijke koffie hebben gedronken. Er zit ook een chocolaterie bij in dus lekkere bonbonnetjes erbij gegeten. Helemaal super!
Prachtige ijssalon, zowel aan de buiten- als binnenkant. Er is ook nog een toonbank met een enorm assortiment met chocolade bonbons. Ziet er prachtig uit. De keuze aan ijssmaken valt wel wat tegen. De prijs is 1,40 per bolletje, best prijzig. Wij vonden sommige ijsvarianten heerlijk maar anderen hadden weer weinig smaak. We hebben met ons vijven 10 verschillende smaken uitgeprobeerd. Je kunt binnen gezellig je coupe eten en ook buiten op het terras.
Heerlijk ijs en chocolade! Super service! Leuk terras erbij, een verwennerij voor jezelf is t.
Lekker ijs, maar wel erg duur. € 1,95 voor een klein bolletje. Waar gaat dit heen?
Zo’n fijne zaak. Wij zijn altijd welkom met onze cliënten. Heerlijk eten en drinken. Super service en super sfeer!
Wij vinden het heel vervelend dat je niet zelf de ijssmaken mag kiezen , bij een ijscoupe.
Heerlijk, alleen vind ik de ijssalon in Arcen toch nog iets beter.....
De enigste ijssalon in het centrum. Er is voldoende keuze uit diverse ijs coupes. Of liever een ijsje op een horentje of bekertje er zijn diverse smaken aanwezig. Ook voor een lekker bakkie koffie met een bonbon of Limburgs vlaai . Er is binnen voldoende zitplaatsen aanwezig alleen staat zomers de airco wel heel hoog tegenover buiten. Buiten op terras is het lekker vertoeven. Wel jammer dat Passi op het terras staat van Gossi Mijne . De WC ziet er keurig uit. Er is aardig personeel aanwezig wel jammer dat het lang duurt voordat er personeel bij de tafeltjes zijn.
Heel gezellig. Lekkere ijsjes en lunch. Vriendelijk personeel.
Leuke tent, gezellige sfeer. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Had 1 ijsje vergeten te bestellen, maar kon eventhes tussendoor in de rij piepen en dat gewoon bij de rekening laten toevoegen. Prijzen voor koffie zijn wel aan de hogere kant, want ik kom uit de randstad en zelfs bij de Bijenkorf in r'dam/a'dam en den haag is het niet zo hoog. Evenzo ook voor de ijscoupes maar die zijn ook supergroot, dus dan wel waard. Ijsjes gewoon zijn goed en lekker, aanbevolen zijn notenexplosie, yoghurt, kersen, blauwe bessen en hazelnotenijs. 4/5 zou hier zeker terugkomen. Tip aan de zaak: neem cassata op in assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid