facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passe Electrospeciaalzaak

Passe Electrospeciaalzaak

Info

Ruim 25 jaar hét adres in Sliedrecht, Gorinchem e.o. voor aanschaf en reparatie van witgoed, LCD, audio, multimedia, klein huishoudelijk en onderdelen.

Geschiedenis

Al ruim 30 jaar hét adres voor uw aanschaf en reparatie van wit- en bruingoed, LCD/Plasma, audio, multimedia, klein huishoudelijk, inbouwapparatuur en onderdelen. Bij ons vindt u een breed en actueel assortiment van uitsluitend de beste producten van alle bekende merken. Indien u kiest voor Passe Electrospeciaalzaak dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, kunde en service. Mocht u besluiten een apparaat bij ons aan te schaffen dan wordt deze gratis thuisbezorgd (vraagt u gerust naar de voorwaarden) en aangesloten op de bestaande installatie. Daarnaast beschikken wij over een eigen reparatiedienst. Kortom, wij hebben alles in huis voor advies, levering en reparatie op maat! Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Adres: Burg. Winklerplein 16A, 3362 AA Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-420259
Stad: Sliedrecht
Route: Burg. Winklerplein 16A
Postcode: 3362 AA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BCC Sliedrecht, MediaMarkt Sliedrecht, Electroworld, Winkels Sliedrecht, BCC Sliedrecht telefoonnummer, Electroworld assortiment, Telefoonwinkel Sliedrecht, Witgoed Papendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prosq AV Instal Prosq AV Instal 3 km AV installaties voor Kerken, Scholen, Uitvaartondernemingen, Horeca en Bedrijven. Be...
Recensies
Meer dan tevreden! Maandag in de winkel geweest om te kijken naar een nieuwe inbouw-vaatwasser. Voor een keurige prijs één, naar onze wensen, model aangeschaft en deze werd vandaag donderdag al geïnstalleerd. Professionele installatie door nette, aardige vakmensen. Zeer blij met deze goede service.
Altijd goed advies, denkt mee en is altijd service gericht. Tot nu toe iedere keer weer heel tevreden!!!
Prima en vaak snel geholpen. Je weet dat als je voor een lokale speciaalzaak kiest, je meer betaalt dan als je bij bol of coolblue bestelt. Maar we hebben ook de ervaring dat ze op zaterdag kwamen toen onze wasmachine het begaf. En voor behoud van dat stukje service in ons eigen dorp betalen we graag iets extra.
Na 4 jaar stopte onze droger er opeens mee. Na 4 reparaties en bijna 3 maanden wachten hebben we nu nog steeds geen droger. Na herhaaldelijk bellen wordt er soms wat mee gedaan, maar op de hoogte word je niet gehouden. Nu is er anderhalve week geleden gebeld dat we een nieuwe droger zouden krijgen. Maar waar die blijft? Geen idee! Waardeloze service.
Koelkast liebher stuk...koelt niet meer Net voor sluitingstijd gebeld...wat een service Is nog een tafelmodel wezen brengen...top mensen...vriendelijk.meedenkend, en zeer behulpzaam!
Spijt van aankoop. De verkoper is vriendelijk en belooft van alles dat ze niet nakomen. Kreeg een showroom model geleverd terwijl ik voor nieuw betaald had en flink ook. Uitleg kreeg j ook niet want dat stond in het boek. Had net zo goed bij coolblue kunnen bestellen.
Onlangs een wasmachine en droger gekocht. Deze werden op afspraak thuis afgeleverd. Oude apparaten verwijderd en afgevoerd. Nieuwe machines op de plek gezet, aangesloten, gedemonstreerd én in werking gezet. Superblij met deze vlotte correcte afhandeling!
Fijn bedrijf! Vriendelijk, vakkundig personeel, en snelle levering. Wasmachine stond zelfde dag nog in huis.
Goede service, fijne winkel aardige verkopers
Zoals altijd goede en snelle service. Genoeg keus aan witgoed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid