facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasman Putten

Info

Pasman Putten is een veelzijdig bedrijf met diverse disciplines o.a. : Autoschade - Reclame Studio - Industriespuiterij en Caravan/Camper schade herstel

Geschiedenis

Pasman Putten, vroeger G. Pasman Autospuiterij, maar inmiddels uitgegroeid tot zoveel meer als alleen maar een spuiterij. Autoschade, reclame en caravanschade zijn de 3 grootste disciplines binnen het bedrijf.
Geurt Pasman is in 1986 voor zichzelf begonnen samen met zijn vrouw Bep. Destijds deed Geurt al het spuitwerk nog zelf. Zijn vrouw Bep nam, net als nu, de administratie voor zich. Anno 2016 is er meer dan alleen het auto spuiten waar Geurt zijn vleugels over spreidt.

Autoschade herstel specialist voor diverse verzekeringen, maar ook erkend focwa schadehersteller. Al meer dan 25 jaar is Pasman autoschade actief in de branche, en heeft daarom ook een groot bereik aan kennis en ervaring.
Samenhangend met de autoschade afdeling is de spuiterij. Een herstelde schade moet uiteraard ook gespoten worden. Echter weten veel mensen niet dat er zoveel meer mogelijk is met een spuiterij. Denk aan het spuiten van keukens, binnendeuren, meubels etc.

Ook de reclame afdeling is opgestart door Geurt zelf. Het stokje van de reclame heeft hij inmiddels over gedragen aan zijn zoon John Pasman. Samen vormen zij een sterk team wat voor u als klant resulteerd in doelgerichte eindproducten. Of het nu gaat om een herkenbare huisstijl of een knallende carwrap.
De reclame studio is uitgegroeid tot een full service reclame studio. Waar Geurt begon met het plotten van letters, gaat John verder met het aanbrengen van complete fullcolours.

Caravanschade herstel is relatief nieuw. Niet alleen bij Pasman Putten, maar over het algemeen. Deze tak is sinds een aantal jaren op de markt, en groeit uit tot een opzich staande branche. Pasman caravanschade herstel is een goede speler in de regio midden nederland, en ook hierin wordt er voor meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt.



"Pasman Putten is een veelzijdig bedrijf met diverse disciplines o.a. : Autoschade - Reclame Studio - Industriespuiterij en Caravan/Camper schade herstel"
Adres: Ruitenbeek 10-14, 3881 LW Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-356212
Stad: Putten
Route: Ruitenbeek 10-14
Postcode: 3881 LW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Don Design Don Design 343 meter Vriendelijk en deskundig bedrijf voor heel veel grafisch werk.
Hellenique Hellenique 2 km Professionele studio voor rouwdrukwerk en ander beeldmateriaal voor uitvaartonderneme...
Somnium Design Somnium Design 2 km Brengt reclame tot leven!
By Geelco By Geelco 3 km Voor al uw design, websites en video's.
DYKS Reclamebureau DYKS Reclamebureau 4 km Reclamestudio voor online en offline media.
Recensies
Waar een ander schadeherstelbedrijf mijn auto economisch Total Loss verklaarde, was dat bij Pasman niet aan de orde. Dit bedrijf weet dat klanten mensen zijn en vinden het belangrijk om daar aandacht voor te hebben. Toen ik aangaf dat ik wat later zou zijn dan afgesproken wegens migraine bij mijn vrouw was dat geen probleem. Eenmaal daar werd eerst belangstellend gevraagd of het al weer wat beter ging met mijn vrouw. Dan de schade. Bijzonder vakkundig gerepareerd. Werkelijk fantastisch. Daarnaast de auto van binnen en buiten schoongemaakt en banden op spanning gebracht. Dit bedrijf verdient het om 5 sterren te krijgen!
Me bus laten beletteren, verder aardige mensen maar kwaliteit laat mij wat te te wegen over. Eerst was een kant helemaal niet goed geplakt en moest opnieuw, en het ergste vond ik dat een prijs van €600 was besproken en ik vervolgens een prijs van €1280 kreeg. Als ik zie dat de band dan opnieuw is geplakt waar nu net 1,4 letter in de deur naad verwerkt zitten dan denk zien jullie dat dan niet? En de grill voor zie je ook nog stukjes die niet goed dicht zijn geplakt. Nee voor de prijs verhouding niet conform afgesproken prijzen werken en dan de kwaliteit gezien vind ik het tegen vallen helaas..Service: Autoschade herstellen
Top bedrijf, keurig werk afgeleverd!
Mijn wagen is weer als nieuw. Mooi werk geleverd.
Deze garage heeft ons heel goed geholpen. Ons raam was ingeslagen en daardoor hadden we autoruitschade. Deze meneer heeft ons geholpen met een noodoplossing en was binnen 10 minuten klaar. Bedankt voor de goede service!
Een hele leuke verrassing mogen ophalen en erg leuk ontvangen.
Schade laten repareren ziet er weer top uit . Bedankt voor de goeie service
Nette service is zeker een aanrader.
Keurig opgelost en keurig aan de afspraak gehouden, Top.
Top bedrijf met goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid