facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pascal Auto's

Pascal Auto's

Info

Pascal Auto's is een gespecialiseerd bedrijf dat in- en verkoop doet van auto's. Je kunt voor alle merken bij ons terecht!

Geschiedenis

Pascal Auto's is een gespecialiseerd bedrijf dat in- en verkoop doet van auto's. U kunt bij ons voor alle merken terecht. In onze showroom vindt u zowel jonge als oude auto's. Zo is er voor iedereen voldoende keus! Ook is het mogelijk om uw eigen 'oude' auto in te ruilen.

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto. Mocht uw apk zijn verlopen? Geen probleem! Ook hier kunnen wij voor zorgen!

Heeft u vragen over uw auto of een van onze auto's? U bent altijd welkom om even binnen te lopen.



"Autoservice Totaal is een keten van autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto's van alle leeftijden."
Adres: Veilingweg 17, 6851 EG Huissen
Telefoonnummer: 0615084397
Stad: Huissen
Route: Veilingweg 17
Postcode: 6851 EG



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Huissen, Auto garage Huissen, Vakgarage Huissen, Auto Pascal, Hegeman Huissen, Occasions Lingewaard, Autobedrijf Gendt, Van Dalen Huissen Auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HarrieABC HarrieABC 2 km Als je je klassieker wil voorzien van LED lampen ben je hier aan het juiste adres. Ik...
Rijwielhuys Lingewaard Rijwielhuys Lingewaard 3 km Mijn Elektrische scooter deed niets meer. Werd gelijk de dag erop aan huis opgehaald ...
Schraven Exclusive Schraven Exclusive 3 km Schraven Exclusive is located in Huissen (The Netherlands) and importer of especially...
Recensies
Ik heb een auto gekocht bij Pascal auto's. In principe een net en betrouwbaar bedrijf met mooie occasions. Alleen is de verkoper erg lomp en je koopt de auto zoals hij daar staat, dit is ook letterlijk zo.... Na de proefrit had ik gevraagd of ze de airco na willen kijken, uiteindelijk bij de koop werkte deze nog niet. Na veel moeilijkheden met het maken van een reparatie afspraak is deze gelukkig wel goed gerepareerd. Het bedrijf is niet aangesloten bij een organisatie zoals Bovag bijvoorbeeld. Hierdoor koop je een auto met garantie alleen kun je er nergens garantievoorwaarden van vinden. Dit is dus wel een moeilijke zaak en daardoor zijn kleine gebreken na aankoop dus niet gerepareerd... Mijn tip, het is een bedrijf met mooie occasions alleen je koopt de auto echt hoe hij daar staat en garantie heb je niks aan.
Pascal heeft mij super geholpen. Ik mocht vanwege een oogoperatie niet auto rijden dus was het even lastig om mijn auto voor apk naar de garage te brengen. Wat denk je komt Pascal gewoon mijn auto thuis ophalen echt wat een super service. Ik zou deze garage aan iedereen aanraden.Service: Auto-onderhoud
Fijne zaak met een fijne eigenaar! We hadden een auto gezien en gebeld of deze vast gehouden kon worden tot zaterdag op donderdag en dat kon. Proefrit gemaakt en besloten onze oude auto in te ruilen. Prima prijs afspraak gemaakt en we konden de week erna de auto ophalen. Ook dat was prima geregeld! Zeer zeker een aanrader!
Erg blij met de nette auto die ik gekocht heb bij Pascal.
Hele vriendelijke eigenaar! Meteen een lekker bakkie koffie als je binnen komt, vriendelijke man en goeie handel. Leuke auto voor goed geld. Johan doet aan goed onderhoud en is even vriendelijk.
Ik word altijd bijzonder goed geholpen in deze garage. Eerlijke prijzen, eerlijk advies en de kwaliteit van de reparaties is heel goed. Na het reguliere onderhoud rijd de auto altijd weer als nieuw. Johan, monteur, is een vakman en een fijne kerel!Services: Versnellingsbakreparatie
Vriendelijke man, netjes geholpen. Lowbudget auto gekocht, geen poespas, het is zoals het is.
Smart roadster gekocht. Geweldige services, heel vriendelijk, heeft alle tijd, niets is te veel voor Pascal, ik raad mensen aan als een goede gebruikte auto willen kopen, gewoon even bij Pascal auto’s gaan kijken.
Ik las veel positieve reviews over Pascal Auto's en was een beetje sceptisch.. maar tot mijn grote vreugde wat een fantastiche mensen werken daar. Ze werken hard en niet voor hunzelf maar voor de klant. Ik kreeg een goed gevoel over de zaak de verkoper en over de auto. Ben zelf een autokenner en weet wel waar ik op moet letten en heb vooraf mijn bezoek de geschiedenis van mijn auto opgezocht. De verkoper vertelde mij precies wat er in de rapporten van de auto stond die ik eerder online heb opgevraagd en vertelde mij geen onzin nog voordat dat ik liet weten dat ik wat zelfonderzoek heb gedaan naar de auto. De eerlijkheid veraste mij gezien er vele occasion dealers zijn die liever een glad verkooppraatje verkopen. Eventuele gebreken nauwelijks aanwezig werden voor me opgelost. Prachtig om te zien dat er nog mensen zijn met passie voor auto's en klanten. Mijn enorm betrouwbare Peugeot 307 SW direct gekocht.. echt een droom auto gekocht bij een bedrijf waar ze bij mij mijn volle vertrouwen hebben gekregen. Geen kat in de zak ! Pascal en team bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid