facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parvus

Parvus

Geschiedenis

Parvus is in 1977 opgericht door Paul de Kleijn, chemicus en de ontdekker van het drogend vermogen van UV flitslicht. Ons bedrijf heeft al ruim 40 jaar ervaring in de techniek van fotopolymerisatie. Met deze techniek kunnen lakken, inkten, lijmen en kunstharsenproducten met een enkele lichtflits tot droging worden gebracht. Dagelijks wordt er in de wereld meer dan duizend ton UV (ultraviolet)gevoelige grondstoffen in de industrie verwerkt en elke dag vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats op dit gebied.

Kenmerkend voor Parvus is dat het producten produceert die op verzoek van individuele klanten worden ontwikkeld en die daarmee nieuwe mogelijkheden bieden voor de groei van ondernemingen.

Op onze website vindt u informatie over de techniek en de eigenschappen van onze producten. Verder kunt u bij Parvus terecht voor advies en al uw vragen op het gebied van UV droging.

Adres: Landbouwweg 75, 3890 AA Zeewolde
Telefoonnummer: +31 36-5221044
Stad: Zeewolde
Route: Landbouwweg 75
Postcode: 3890 AA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid