facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PartyXperience

PartyXperience

Info

PartyXperience
Verhuur - Organisatie - Advies Tenten & Parasols, Biertaps, springkussen,Verlichting, glaswerk, servies en veel meer. Uw feest in onze zorg!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook-pagina van PartyXperience. Uw partner in de verzorging van uw feest, evenement of activiteit in de regio Eindhoven/ Maarheeze/Weert.

Wat u op dit gebied ook wilt organiseren, bij ons zit u goed. Ons bedrijf is zowel een organisatie en adviesbureau, als mede een verhuurspecialist.

Wij organiseren ieder feest, evenement of activiteit van het begin tot het eind. Of het nu gaat om een klein feestje bij u thuis of bijvoorbeeld de opening van uw bedrijf, wij nemen u de zorg uit handen.

Ons advies is altijd op maat en toegespitst op uw specifieke wensen. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan verhuurartikelen. Van theelepeltjes tot aan professionele tenten. Tevens leveren wij ook zaken waar u misschien niet direct bij stil staat. Denk hierbij aan exclusieve catering of artiesten.

Op onze website www.partyxperience.nl vind u alles wat uw feest tot een beleving maakt!

Adres:
Telefoonnummer: 06- 52310631
Stad: Maarheeze


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pensapromo Pensapromo 1 km We bieden producten aan die zowel een kleine ondernemer, een grote international als ...
Darkness Entertainment Darkness Entertainment 1 km Top bedrijf. Mooie creaties voor mooie prijzen. Ga zo door Pim
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid