facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PartySchip SweetCaroline

PartySchip SweetCaroline

Info

Onze partyschip kan open en dicht en is de ideale feestlocatie voor elke gewenst feestje in de omgeving van Woerden. Op aanvraag ook op de Hollandse IJssel!



"Boek een intiem feest aan boord van de Sweet Caroline. Verjaardag, familiefeest, bruiloft, babyshower, vriendenparty etc...Maximaal 35 personen aan boord wij varen minimaal 2 uur. U kunt ons wel 45 minuten boeken via het VVV inclusief gids aan boord. Deze vertelt de prachtigste verhalen over Woerden. De nieuwe kleinere open boot is te huur inclusief schipper of u kunt hem afhuren ook voor een hele dag.Kijk voor meer info op onze site!"
Adres: Westdam 2, 3441 GA Woerden
Telefoonnummer: +31 6 410 410 16
Stad: Woerden
Route: Westdam 2
Postcode: 3441 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smolders Partyservice Smolders Partyservice 1 km Smolders Partyservice is al ruim 25 jaar een begrip in Woerden op het gebied van cate...
Recensies
Wat hebben we, van jong tot oud een heerlijke middag gehad. Gastvrije ontvangst, prima kapitein en verwend met heel veel lekkere hapjes en drankjes. Waarbij ook nog rekening was gehouden met de lactose- en glutenvrije passagiers. Een aanbeveling waard.
Rondvaart gedaan voor mijn oma's verjaardag. Ze heeft een fantastische dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd door de lieve gastvrouw!
Hele gezellige verlengde vrijmibo gevierd op het partyschip. Vriendelijke mensen en mooie tocht.
Mooie tocht door de Woerdense wateren, goede bediening, heel gezellig!
Leuke rondvaart voor weinig.
Vertaald door Google Een heel bijzondere ervaring, samen met uitstekende gastvrijheid! Ik had een heerlijke boottocht met mijn bruiloftsgasten voor mijn repetitiediner, en iedereen had een geweldige tijd! Caroline en Andrew zijn erg lief, aardig en behulpzaam. Origineel A very special experience, along with excellent hospitality! I had a lovely boat cruise with my wedding guests for my rehearsal dinner, and everyone had a great time! Caroline and Andrew are very sweet, kind, and helpful.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid