facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partypurmerend

Partypurmerend
"Verhuur van partytenten, heaters, statafels, en meer binnen de regio Purmerend. Wij zijn het adres voor het huren van tenten en statafels voor uw feest. Wij zijn een jong bedrijf en streven ernaar de goedkoopste in de regio te zijn. Ziet u hetzelfde product elders goedkoper? Dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs en nog eens 10% korting."
Adres:
Telefoonnummer: 0642367956
Stad: Purmerend


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party verhuur HAPPY DAYS van marsbergen Party verhuur HAPPY DAYS van marsbergen 1 km Incasso warmte levering al 2x voor gebeld
Feestjewaterland Feestjewaterland 2 km Een geweldige ervaring met feestje waterland. Reageren ontzettend snel en de bezorgin...
Recensies
Niet te duur verhuur bedrijf, vriendelijk mensen. Bezorgen en halen. Toppers zijn het. Al veel bij ze gehuurd.
Hoge kwaliteit materiaal, nette prijzen en een goede service. Aanrader!
Voor een feest hebben wij een partytent gehuurd met statafels, heaters en koelbarren erbij. Super spullen voor een klein prijsje en geweldige service! Ik kan iedereen partypurmerend aanbevelen!
In korte tijd heb ik twee keer mogen genieten van alle goede spullen van Party Purmerend tijdens twee hele leuke feesten. Degelijk materiaal, wat makkelijk in en uit elkaar gezet kan worden. Vriendelijke mensen, goede service.
Werkelijk alles is mogelijk bij Partypurmerend. Je kunt voor alles bij hun terecht om een fantastisch feestje te organiseren, en ze zijn altijd bereid om te helpen met opbouwen/afbreken van bijv. hun fijne partytenten. Spullen kunnen gebracht worden of voor hun deur worden ingeladen. Scheelt weer sjouwen! En dat voor een zeer vriendelijke prijs! Wij vieren ons volgend feestje ook zeker weer met de hulp van Partypurmerend!
Als ik iets organiseer is Party Purmerend HET bedrijf dat ik bel. Waarom? Hun tomeloze inzet om van alles een succes te maken. Ze hebben het vermogen echt te luisteren naar de klant. Hun echte meerwaarde zit hem in het meedenken en overtreffen van de klantverwachting. Ik beloof het je, als je Party Purmerend benaderd zul je er geen spijt van krijgen!
Super geregeld, mooie grote stevige tent gehuurd met mooie statafels en heaters en koelbarren erbij! Goede service tent werd netjes gebracht, in elkaar gezet en weer opgehaald. Hebben een top feestje gehad, lekker warm en droog. Kan iedereen deze kanjers aanraden. Mijn 5 sterren verdienen ze zeker.
Topfeestje gehad dankzij deze verhuurder. Mooie stevige partytent van 3x6. 2 Heaters, verlichting en statafels. Heaters geven voldoende warmte om ruimte te vullen 'savonds in november. Alle produkten zagen er keurig en schoon uit. Goed geregeld en absoluut niet duur.
ik had een partytent gehuurd van een ander verhuurder, helaas kwamen ze niet opdagen. in hoge nood was ik opzoek naar een verhuurder. wat een fijne service! ze zijn echt 24/7 van dienst en zo vriendelijk.
Fijne service en veel keuze uit kwalitatief goede spullen voor een prima prijs. Tent was makkelijk op te zetten. Het ijs in de coolbar was de volgende ochtend nog ijs, koelt dus super.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid