facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partyhome

Adres: Heimolenweg 11 , Deurne 5753 PW, NL
Telefoonnummer: 0493 313 087
Stad: Deurne
Route: Heimolenweg 11
Postcode: 5753 PW



op zoek naar gerelateerd: Heimolenweg 11, Deurne, Abraham pop huren Deurne, Springkussen huren, Mega springkussen huren, Klimtoestel huren, Springkussen huren Bakel, Partyverhuur licht, Springkussen voor volwassenen huren
Recensies
Denk ik even lekker een middag rustig te kunnen shoppen in Geldrop. Staat er plots een enthousiaste paashaas met paaseieren uit te delen! Kei leuk voor jong en oud. Super gezellig en top entertainment. Leuk leuk!
Groot en mooi springkussen/stormbaan, de hele groep heeft hiervan genoten. Afgesproken tijdstippen van brengen en ophalen kwamen niet overeen te vroeg geleverd, te laat opgehaald met de bestelling. Dit was voor ons geen probleem, maar handig is anders. Ophaalservice was matig uitgevoerd door Crazy Air uit Gemert. Slechts 1 man kwam het springkussen ophalen, waardoor iemand van onze groep moest komen assisteren. De groep verbleef niet op dezelfde locatie van het springkussen, wat dus niet goed geregeld was. Tip aan Partyhome/Crazy Air: neem voldoende personeel mee bij het leveren van producten!
Zelden een slechtere verhuur partij meegemaakt. Voor een trouwfeest zijn enkele koelkasten, heaters, statafels etc. gehuurd. Bij het afleveren vallen de heaters en koelkasten bijna uit elkaar, waarvan melding is gemaakt bij Partyhome. De koelkasten stinken daarnaast een uur in de wind. Wij hebben zelf de heaters gerepareerd en vastgezet. De heaters zijn niet gebruikt en niet aangesloten tijdens het feest en gaan met volle gasflessen terug. Partyhome brengt de volle fee in rekening en communiceert vervolgens alleen per email als er gevraagd wordt om een verrekening van de gebrekkige materialen en volle gasflessen. Aan de andere kant is er vanuit ons kaarsvet op de tafelrokken gelekt. Wij hebben die kosten vergoed aan Partyhome. Dat werd direct in rekening gebracht. Kortom, verhuur artikelen zijn in een slechte staat, communicatie is slecht en Partyhome rekent uitsluitend in haar eigen voordeel. Wij zullen niet meer bij Partyhome iets huren.
onlangs weer party home een eye catcher laten verzorgen met hun snowglobe, mooie aankleding,vlotte service, en enthousiaste klanten door de optie fotograaf met direct printen kregen ze direct een leuke foto mee naar huis.
Top. Scherpe prijzen en wat een leuk materiaal. Kinderfeest kan nu al niet meer stuk.
Gigantisch fijn geholpen door Bart Verhees! Had de rollator Sarah pop besteld. Mocht het zo zijn dat ze vlak voor het uitleveren de pop stuk terug gekregen hadden... gelijk snel gehandeld en gezorgd voor een nieuwe pop die op tijd geleverd werd. Verder werd er erg snel en meedenkend gereageerd. Klasse service! En zeker aan t raden. Heb een top feest gehad dankzij de mooie poppen! Bedankt Bart
Mijn ervaring met Partyhome is geweldig. Ze weten er wel een feestje van te maken. Alles werd netjes aangekleed en in de puntjes geregeld. De koelkasten waren lekker groot en snel gekoeld. De spullen die we hebben gehuurd werden op tijd bezorgd en zagen er allemaal netjes uit. Ze zetten de spullen neer waar jij het wilt hebben. Zijn erg sociaal en open naar ons geweest. Het contact voor ons feest was duidelijk. De communicatie was goed, snel en vriendelijk. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en bij het volgende feestje bel ik weer.
Leuke abraham gehuurd Je hebt Keuze uit verschillende soorten leuke opblaas abraham en Sarah's Vriendelijke mensen en goede service
Na een fout op de afhaaldag hebben ze dit netjes opgelost.
Trektouw gehuurd voor 1 dag tot 11.00 uur. Na betaling, dag voor ophalen krijg ik een nieuw offerte met een tijdstip van terugbrengen voor 09.30 uur met mijn handtekening erin geplakt. Hier is een dag niet 24 uur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid