facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partyfriend Drive-in Show

Partyfriend Drive-in Show

Info

Boek Allround DJ Partyfriend voor een geweldig hip en trendy feest voor je verjaardag, bruiloft, bedrijfsevent of themafeest. Compleet met een mooie lichtshow en goed geluid zorgen wij voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.



"Ben je op zoek naar een DJ voor je feest? Dan ben je bij Partyfriend Drive in Show aan het juiste adres. Met onze ervaren Allround DJ's compleet met licht en geluid zijn wij te boeken voor elk feest zoals je bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of personeelsfeest.Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een geweldig en swingend feest met 100% dansgarantie. Onze Dj's hebben vele jaren ervaring met het draaien van de beste allround muziek. Ook verzoeknummers aanvragen tijdens het feest behoort tot de mogelijkheden.Voor beschikbaarheid en prijzen neem snel met ons contact op of ga naar onze website!"
Adres: Stationsweg 45A, 2675 AM Honselersdijk
Telefoonnummer: 085 - 1301791
Stad: Honselersdijk
Route: Stationsweg 45A
Postcode: 2675 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Verkleedkist In de Verkleedkist 35 meter Deze week hierheen geweest, had door de reviews een gezellige zaak verwacht , maar da...
Recensies
Wij hebben een super feest gehad ter ere van ons 25 jarige bruiloft. Goede muziek en iedereen was lekker aan het dansen. Zeker een aanrader!!! Het was top!!!
DJ John heeft een top feest verzorgd voor ons huwelijk, waarbij volop verzoek nummers konden worden gedraaid. Ook mix van openingsdans was super! En de communicatie vooraf en achteraf perfect. Zouden zo nog een keer boeken!
Afgelopen zaterdag 1-10-2022 mijn feest gegeven in het Fort in Utrecht. De muziek verzorgd door Partyfriend DJ & Drive in Show. Een goede keus, kan niet anders zeggen. Alles goed geregeld, muziek was top, mensen hebben genoten en vonden het fantastisch. Ik heb een top avond gehad. Dank jullie wel.
Wat was het een onvergetelijke avond zeg allereerst op tijd ook niet onbelangrijk Goed gekeken naar de gasten qua stijl en netjes samengewerkt met de artiesten top aanrader
We hebben een geweldig feest gehad op zaterdag 2 juli j.l. ter gelegenheid van ons 30-jarig huwelijk. De muziek was goed afgestemd op de gasten en de sfeer van de avond. Heerlijk om weer als vanouds te dansen!! Een verzoekje kon aangevraagd worden en voor een akoustisch gitaar en zangoptreden van één van onze gasten was een microfoon beschikbaar Nogmaals bedankt!!
Een geweldige drive-in show met een witte dj booth, veel lichteffecten en goed geluid. Meerdere dj's beschikbaar en allround DJ Partyfriend staat altijd garant voor een geweldig feest.
Nogmaals dank voor het optreden op onze trouwdag. Jullie hebben een mooie show en heb alleen maar positieve reacties gehoord van de gasten.
Super DJ gehad op ons feest, duidelijk contact gehad met de dj. Verzoekjes werden ook direct gedraaid! Bedankt voor een top feest!
Geweldig 40 jarig feest van gemaakt 24 december
Wat een geweldige show en een fantastisch feest hebben wij gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid