facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycupcakes

Partycupcakes

Info

Partycupcakes hét Nederlandse verkooppunt van Springerle moulds.Verkrijgbaar via www.partycupcakes.nl

Geschiedenis

Partycupcakes is hét springerle mallen verkooppunt van Nederland. Hier vind je de prachtigste zeer gedetailleerde mallen die te vergelijken zijn met een speculaasplank. De mallen kunnen gebruikt worden in combinatie met koekdeeg, fondant, marsepein, modeling chocolate en zelfs zout brooddeeg. Zolang het deeg niet uitloopt of vervormd.



"Partycupcakes is een webshop met stamps, waxsealstamps ofwel lakstempels. Maar ook maak ik op bestelling diverse soorten klein gebak op bestelling. Zoals brownies, carrotcake, cupcakes, slofjes maar ook prachtige cijfersloffen. Daarmee steel je de show bij iedere verjaardag."
Adres: Reeuwijk
Telefoonnummer: 06-12030891
Stad: Reeuwijk



op zoek naar gerelateerd: Springerle, Springerle molds
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jonne Seijdel Photography Jonne Seijdel Photography 3 km Jonne is een top fotograaf. Hij is creatief en maakt geweldige, kwalitatief hoogwaard...
Recensies
Heerlijke gebakjes! Slofjes besteld voor een verjaardag en dat waren stuk voor stuk kunstwerkjes die er prachtig uitzagen en heerlijk smaakten! Een heerlijke paashaas en ook wel eens op zaterdag wat lekkers uit de roze kast gekocht, die staat vol met lekkers! Eigenlijk ben ik blij dat ze niet vlakbij woont, want dan zou de verleiding veel te groot zijn!
Ter ere van de geboortedag van mijn moeder deze prachtige, persoonlijke cijfersloffen laten maken. De stamps maakten het extra bijzonder en ook de rest van de decoratie paste helemaal bij onze wensen. De volgende bestelling voor de traktatie van mijn zoon op school is al geplaatst. Ik ben fan!
Bij een bestelling wordt er altijd enthousiast meegedacht en de kwaliteit daarna is erg goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid