facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum 't Hart

Partycentrum 't Hart

Info

Partycentrum 't Hart gelegen in Hardinxveld-Giessendam.
Iets te vieren? Wij helpen u graag persoonlijk bij het organiseren van uw evenement,

Adres: Nassaustraat 6, 3372EE Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184679613
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Nassaustraat 6
Postcode: 3372EE


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe/Cafetaria de Lach Cafe/Cafetaria de Lach 324 meter Vriendelijk personeel Lekker eten Snelle goede service
Recensies
Een oud dorpshuis dat succesvol lijkt gemaakt als gezellig café en zalen centrum. Het schijnt een warme plek te zijn voor klaverjassers. Zelf mocht ik een familiefeestje ervaren in een zaaltje. Het eerste wat me opviel was een prachtige wandschildering die erg sfeer bepalend was. De oude Huipjesbrug zoals ik deze van vroeger herinner. De bediening werd door een hartelijke attente vrouw in haar uppie gedaan. Ze deed dit moeiteloos met een goede timing en een knipoog. Het had zomaar je zorgsame tante kunnen zijn die even bijsprong. Ze verdient een knuffel. De hapjes waren prima, maar gewoon, daar was niets mis mee. Als ik in de buurt woonde vierde ik hier mijn feestje, geen rommel thuis, geen restjes en als het voorbij is niets geen gedoe meer, je gooit gelijk je benen op tafel en neemt nog een afzakkertje om de avond aan je voorbij te laten gaan.
Ik ga regelmatig naar dit Partycentrum erg tof, ook om te jammen, of even gezellig een bakkie doen.Eten: 4/5
Een heerlijke locatie voor een feestje. De muzikale jam sessies zijn zo bij zo hier top. Gezellige sfeer. Fijne bediening. Leuk publiek. Echt een aanrader.
Bijna elke maand wordt er een jamsessie georganiseerd door The Jam factory. Erg gastvrij en muzikaal allemaal. Zeer zeker de moeite waard.
Prima plaats voor je feestje of gewoon een heerlijke avond live muziek. Verschillende zalen voor elk soort van feestje of optreden. Bediening is prima en vriendelijk personeel.
Zeer gezellig en super personeel! Wij gaan daar regelmatig lekker jammen
Een gedateerd ogende bar met biljart en dartboards. Er hangen visnetjes en aanverwante prullaria aan de muren. Clientèle is voornamelijk van middelbare leeftijd of ouder. Er hangt een gemoedelijke ons-kent-ons sfeer. De hele tent is een beetje blijven hangen in de 80's. Het tapbier is Jupiler. Het bier komt in schone glazen en is goed gekoeld. De garderobe is op orde en er zijn ruime en schone toiletten helaas zonder toiletpapier vanavond. Om onduidelijke reden laat men vanavond toe dat de halve bar onbereikbaar is voor klanten, doordat een horde mensen langs de bar een soort tentekampje met barkrukken heeft gebouwd waar niemand doorheen komt. De bediening is daarbij vriendelijk, maar wel vrij traag. Misschien houden ze niet zo van geld verdienen.
Worden leuke feesten gegeven
Prima plekkie voor een leuke borrel. Consumpties vriendelijk geprijsd.
Diverse zalen. Schone toiletten. Aardige bediening. Gezelligheid kent geen tijd!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Partycentrum 't Hart met het openbaar vervoer


Boven-Hardinxveld, Seolto 330 meter
707
Boven-Hardinxveld, Seolto 370 meter
707
Boven-Hardinxveld, De Lange Wei 430 meter
707
Boven-Hardinxveld, De Lange Wei 440 meter
707

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid