facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum It Dielshûs

Partycentrum It Dielshûs
Adres: 41 It, Het Bosk, 8731 BK Wommels, Nederland
Telefoonnummer: 0515 331 566
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Wommels
Route: Het Bosk
Postcode: 8731 BK


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Horeca betekent vooral een correcte en vriendelijke gastvrouw of heer. Nav het per abuis gaan zitten aan een tafel tijdens een afscheid na een begrafenis vond de gastvrouw tevens uitbaastster het nodig om met het nodige misbaar , verbale en non verbale uitingen ons naar elders te verwijzen. Zelfs al had ze het gelijk aan haar kant gehad dan geeft dit geen pas. Echter wij vereachten niet dat dezelfde ruimte met nog een groep gezellige vergadetaars gedeeld zou worden. Uiteindelijk werd de serveerster van dienst volledig ten onrechte hierover de les gelezen. Naderhand geen boe nog bah, meer gehoord. Voor de horeca of alles met menslijk contact te maken heeft lijkt deze mw. Jolanda Heslinga niet zo bekwaam.Misschien een ander beroep zoeken?
Ben blij dat ik ook deze zaak heb ontdekt. Zeker de mooi te waard om daar een bezoekje te brengen. Hartelijk groeten Berendina Tolsma.
Na een prachtige wandeling door Friesland zochten we een plekje voor een koffietje. We werden hier zeer vriendelijk ontvangen. We hoorden dat het in deze tijd niet echt makkelijk is om te ondernemen. Het drankwinkeltje was in deze coronale tijden nog dagelijks geopend voor de locals, en we werden erg goed geholpen bij het uitzoeken van een flesje Friese bitter. De eigenaresse was erg aardig en had van alles verstand. Zeker even naar toe gaan als je in de buurt bent!
Heerlijk gegeten warm buffetnZe houden rekening met noten/pinda allergie. PerfectnVriendelijk personeel en prachtig pand.nHele gezellige avond gehad.nEen aanrader voor feesten en partijen.nOf gewoon te eten.
Alles was goed voor elkaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid