facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum Floor

Partycentrum Floor
"Partycentrum Floor, gezellig en goed!Partycentrum Floor staat al honderden jaren en 7 generaties lang bekend als het gastvrije partycentrum van Lunteren.Door de jaren heen zijn we sterk uitgebreid. Wij bieden een feestlocatie met een breed scala aan mogelijkheden!Zo heeft u bij ons zowel gelegenheid om al uw feesten, partijen en bruiloften te houden maar kunt u ook terecht voor vergaderen of een condoleance."
Adres: Dorpsstraat 36 , Lunteren 6741 AL, NL
Telefoonnummer: 0318 482 315
Stad: Lunteren
Route: Dorpsstraat 36
Postcode: 6741 AL



op zoek naar gerelateerd: Floor Lunteren Facebook, Bingo Floor Lunteren, Partycentrum Ede, Slijterij Lunteren, Kegelen Lunteren, Floor afhalen, Floor ede, Zaalverhuur Lunteren
Recensies
Fantastisch feest mogen vieren het personeel super vriendelijk en de hapjes en drankjes waren top ook de grote zaal was keurig aangekleed en op het podium een Fantastische band mede op aanraden vanuit Flloor. Hier gaan we zeker weer terug komen met een volgend feest. Bedankt!
Super gezellige tent. Zeer vriendelijke medewerkers. En het buffet was helemaal top. Wij hebben een zeer gezellige en geslaagde avond gehad die onze Gelderse vrienden hadden georganiseerd. Proud to be Fout.
Geweldig leuk ouderwets maar goed eten en niet duur .En vriendelijk personeel
Ontvangst met lekkere koffie en goed gebak,daarna een wandeling gemaakt. Route aanwijzing door Floor miniem. Met een q-code kon je de route downloaden, maar dan moet je die app wel op je smartfoon hebben. Bij hotel verderop waar de route begint kun je voor 2€ een goede routekaart van het klompenpad kopen. Ms nu ook bij Floor want ik heb het doorgegeven Dan mooie wandeling door bos en velden. Bij terugkomst bij Floor een borrelplankje met genoeg voor 2 personen. Voor vegetariër werd het extra aangepast. Goede service dus en erbij voor eigen rekening een goed glas wijn of een biertje lekker in het zon op het terras De rest was een Social Deal en zeker een aanrader!
40 jr huwelijksfeest vn mijn vriendin en man v a begin tot het eind gebleven!Heel erg gezellig was het!En je kan daar overheerlijke stampotten en erwtensoepmaaltijden kopen in bakjes voor thuis !
Top locatie vriendelijke personeel Mooie Feest zaal lekker eten
Goede bediening. Leuke entourage. Lekkere hapjes.
Zaterdag 21 mei vanaf 10.00 uur een vergaderbijeenkomst. De lunch voor 25 personen was goed en er waren in zéér beperkte mate vegetarische mogelijkheden. Twaalf deelnemers konden na de bijeenkomst tegen 17.00 uur a la carte bestellen. Op de menukaart stonden alleen vleesproducten. Er waren vijf vegetariërs. Degene van Floor die de leiding had kon alleen maar met de keuken overleggen en had geen kennis van zaken. Het resultaat: de vegetariërs konden witte rijst krijgen met daardoor wat bieslook smakeloos, een saus met vleesvervangers die ontzettend zout was en daarbij de keuze uit drie sauzen. Ook was er rauwkost, maar de bakjes werden allemaal bij de niet-vegetariërs neergezet. Ik heb deskundigheid gemist van degene die zorgdroeg over de groep, maar ook de creativiteit van de keuken. Idee: doe bij vegetariërs ook wat rauwkost/groenvoer. Maar ook: als er bij de lunch vegetariërs zijn bedenk dan ook dat er vegetariërs bij een diner zijn. Helaas.... te veel denkwerk.....
Enorm vriendelijk personeel en een mooie borrelplank.
Even koffie gedronken. Waren we aan toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid