facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum de Geveltjes

Partycentrum de Geveltjes

Geschiedenis

Zeelands meest unieke partycentrum centraal gelegen in het hart van Zuid beveland op nog geen 10 km afstand van goes middelburg en terneuzen en vlissingen!
Geopend 7 dagen in de week op afspraak voor groepen!

Adres: marktstraat 16, 4453AJ 's-Heerenhoek
Telefoonnummer: 0113351717
Stad: 's-Heerenhoek
Route: marktstraat 16
Postcode: 4453AJ



op zoek naar gerelateerd: De Geveltjes marktstraat 's-Heerenhoek, Kiekieris xxl, Optocht 's-Heerenhoek, Zomercarnaval 's-Heerenhoek
Recensies
Lekker gegeten ondanks dat ik niet van pannenkoeken houd. Goede en gezellige ambiance, al is een keuze maken door de enorme hoeveelheid mogelijkheden wel moeilijk. Kom hier graag.
Lekker gegeten bij stroop mie spek! De kok heeft speciaal voor ons vegan gebakken en ook nog glutenvrij! We voelden ons erg welkom! Ook fijne bediening en dus creatieve keuken! Wij komen zéker nog eens en kondigen dit een dag eerder aan zodat de keuken nóg meer lekkers aan kan bieden, super!
Gezellig om daar te zijn. Goed van eten en drinken.
Op bezoek geweest bij spek mie stroop. Voor een zaterdag avond was het heel erg rustig. 4 tafeltjes bezit. Er hangt een leuke sfeer de tent is leuk aangekleed en je kan er prima pannenkoeken eten, hartig en zoet. En een speelhoek voor de kinderen.
Goed eten alleen een beetje warrige uitvoering. Soms worden dingen vergeten of bijdehand gereageerd, maar ergens is dat ook weer de kracht van het plaatselijke restaurant! Zeker leuk om langs te gaan en gezellig weg te zijn!
Mooie eet gelegenheid ouderwetse gemeubileerd
Lekker, goed, gezellig en betaalbaar gegeten. Waar kan dat tegenwoordig nog? Vaste prik als we op vakantie zijn in Zeeland: aanrader.
Je kunt hier voor een schappelijke prijs heerlijke pannenkoeken eten. Je kunt er ook broodjes en vis en vleesgerechten bestellen. Er is een uitgebreide menukaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid