facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum De Deel Nieuwleusen

Partycentrum De Deel Nieuwleusen

Info

Partycentrum de Deel Nieuwleusen.
Tussen Zwolle en Meppel.
De plek voor familie en bedrijfsfeesten
3 verschillende zalen.
Steengrillen vanaf 15 personen.

Geschiedenis

Partycentrum de Deel Nieuwleusen.
Tussen Zwolle en Meppel.
De plek voor familie en bedrijfsfeesten
3 verschillende zalen.
Steengrillen vanaf 12 personen.

Adres: Den Hulst 180, 7711 GV Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529483851
Stad: Nieuwleusen
Route: Den Hulst 180
Postcode: 7711 GV



op zoek naar gerelateerd: Partycentrum Zwolle, Partycentrum Amsterdam, Partycentrum Rotterdam, Discotheek Nieuwleusen, Uit eten Nieuwleusen, Reuvers Nieuwleusen, Cafetaria reuvers Nieuwleusen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vechtdal Verhuur Vechtdal Verhuur 846 meter Top kwaliteit
Recensies
Party centrum de Deel zal niet lang meer bestaan. In verschillende hoedanigheden heeft het haar functie goed gediend. Ditmaal betrof het een gezellige stamppot maaltijd, met een kerst markt voor personeelsleden achteraf met keuze uit producten van bakker, slager, boekhandel en vele zaken meer. De plaatselijke middenstand slaat de handen ineen, dat is mooi in deze roerige tijden.
Hier heb ik alleen m’n zoon afgezet voor een schoolfeest. Dat ging goed en ook het feestje was top! Daarom dikke voldoende.
Jammer dat er geen invalide toilet is en dat een rolstoel moeilijk door de ingangsdeur past. We hebben het wel opgelost en verder was alles prima.
Mijn zus vierde hier haar bruiloft en het was super goed geregeld. Personeel was vriendelijk en gezellig.
Super Oldtimer Reünie geweest. Volgende versie 11 maart 2023.
Met een select gezelschap hebben wij hier gezeten als onderdeel van onze kroegentocht. In overleg met de eigenaresse was er veel mogelijk en alles was dan ook perfect geregeld. De kroeg beschikt over een authentieke uitstraling met gezellige sfeer. Zeker een aanrader!
Ideale lokatie om een feest te organiseren. Prijzen ken ik helaas niet maar het is altijd wel de zelfde plek waar ons dochtertje samen met haar school De Mele hun kerstfeest houd. Genoeg stoelen en ruimte voor een geluidsinstallatie met een ruime bovenverdieping, plek waar je de jassen kunt ophangen. Aanwezig is er ook de keuken en een ruime bar. Parkeerplaatsen zijn er genoeg en is gratis maar voor een groter feest zijn wij niet zeker voor parkeren.
Heerlijke avond gehad. Super eten en heel leuke en gastvrije bediening. Kortom fantastisch!
Laatst een feest gehad en naderhand ontzettend ziek geworden. Pand is verouderd en ziet er gehavend uit. Service is ver te zoeken. Op zoek naar een leuke plek voor een feest ? kijk dan verderop.
Grote zaal met goed personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid