facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum De Binnenhof

Partycentrum De Binnenhof

Info

Sfeerlocatie in hartje Westland voor al uw feesten en partijen

Geschiedenis

Partycentrum De Binnenhof is het gezelligste partycentrum in centraal Westland. Ontdek ‘s Westlands sfeerlocatie!

Centraal gelegen, tegen het gezellige centrum van Naaldwijk aan de Van der Hoevenstraat, met de beschikking over ruime parkeergelegenheid, voldoende zaalcapaciteit en een vriendelijke en gastvrije bediening. Hier wordt uitgegaan van het principe:

“UW FEEST, ONZE ZORG!”

Met drie zalen in verschillende grootte en inrichting, kunt u bij Partycentrum de Binnenhof terecht voor al uw aangelegenheden. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw trouwerij, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsfeest? Of zoekt u een geschikte ruimte voor een cursus of andere zakelijke gelegenheid?
Wij zorgen voor een passend voorstel, geheel naar uw wensen!



"Op zoek naar dé sfeer- en feestlocatie waar alles mogelijk is? Ontdek De Binnenhof in hartje Westland, voor alles wat je wilt bespreken, herdenken of vieren."
Adres: Van der Hoevenstraat 17, 2671 EG Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-625776
Stad: Naaldwijk
Route: Van der Hoevenstraat 17
Postcode: 2671 EG



op zoek naar gerelateerd: Zaaltje huren De Lier, Feestlocatie Delft, Feestlocatie Bleiswijk, Henna zaal Rotterdam, Restaurant de Rank De Lier, Feest Westland, Uitje Naaldwijk, Zaalverhuur Monster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partytenthuren Westland Partytenthuren Westland 78 meter Goede service, verzorgde materialen en fijne huurperiode. Voor een volgende keer zull...
HebbesPartyschmink ( Brenda de Brabander ) HebbesPartyschmink ( Brenda de Brabander ) 567 meter Super leuke ochtend op het kinderfeestje van mijn grote meid. En ontzettend mooie cre...
Recensies
Mooie locatie. Zeker voor een feest. Meeste personeel was vriendelijk en servicegericht maar er was er 1 bij die had duidelijk haar dag niet, wat een sjacherijn was dat!
Gezellige sfeer en uitstekende bediening. Prima locatie voor een feestje.
Fijne en mooie locatie voor feesten, bijeenkomsten en groepsactiviteiten.
Mooie zaal goed verzorgde sanitair. Fijne vriendelijke bediening
Attent, vriendelijk, gastvrij, heerlijke kleine hapjes,... Fijn feestje gehad.
Een fijne locatie om een feestje te geven. We hadden gisteren een surprise sixties party hier met een uitstekende verzorging. Zeer vriendelijk personeel.
Hier een leuke pubquiz gedaan voor het goede doel. Mooie zaal, gezellig en vriendelijk personeel. Alles netjes en schoon.
De Binnenhof is een gezellige plek waar zowel jong als oud bij elkaar kan komen. Het is geschikt voor veel verschillende dingen zoals een lekkere brunch, een feestje, een bandavond, een verjaardag en ga zo maar door. De bediening is ontzettend vriendelijk.
Gezellige plek, goede bediening. Goed.
Goede bediening, gemakkelijke sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid