facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partyboat

Partyboat

Info

Zaterdag 25 maart 2017: PARTY ON A BOAT! Open om 20.30 afvaart om 21.00, aanmeren om 01.00 afgelopen om 02.00u.... see you!



"Bent u op zoek naar een partyboot? De Z8 is de meest duurzame elektrische partyboot van Nederland! Deze 100% elektrische partyboot heeft als voordelen dat varen erg schoon en bovendien erg stil is. We hebben de Z8 partyboot zelf ontwikkeld om zo een duurzaam schip naar wens te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de boot ook optisch een plaatje is geworden."
Adres: Biesboschweg 2, 4924BB Drimmelen
Telefoonnummer: 06-47450394
Stad: Drimmelen
Route: Biesboschweg 2
Postcode: 4924BB



op zoek naar gerelateerd: Partyboot 50 personen
Recensies
Een super mooie en unieke manier om een feestje te organiseren op deze boot! Wij hebben een zeer leuke en gezellige avond gehad. De crew was fantastisch! De dames waren erg aardig, sociaal en gezellig! Dit is zeker een aanrader!
Super gaaf! Mooie boot, leuk personeel en heerlijk eten. Mer de boot naar Rotterdam gevaren echt top.
Wij hebben een fantastische dag gehad met ons 10 jarig bestaan van ons bedrijf. De Z8 Partyboot is echt een beleving, en super luxe. Ook het eten en service was meer dan perfect. Kortom als je een bedrijfsfeest locatie zoekt dan is deze Partyboot echt een aanrader!
Je wordt hier echt als gast ontvangen en goed voorgelicht voor een bruiloft op een boot. Kortom service gericht, zeer vriendelijk en lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid