facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Party Specialist

Party Specialist

Info

Wij zijn dé Partyspecialist van de Hoeksche Waard en Zuid Holland. Bij ons kunt bijna alles huren op het gebied van uw feesten.

Geschiedenis

Wij zijn dé Partyspecialist van de Hoeksche Waard en Zuid Holland.

Al decennia lang zijn wij, als JB Attracties, zeer actief op attractieverhuur gebied.

Tot nu bedienden wij vooral de zakelijke markt in geheel Nederland.

Maar steeds vaker werden wij benaderd door mensen en instanties uit het “particuliere” circuit.

Als J.B. Attracties hebben wij daarom besloten middels de Party Specialist particulieren, verenigingen, scholen, etc. de kans te geven, gebruik te gaan maken van onze grote kennis en ruime ervaring op verhuurgebied.

Bij ons kunt bijna alles huren op het gebied van uw feesten.

Hier volgt slechts een kleine greep uit ons rijk gesorteerde assortiment : schmink, kostuums, popcornapparaat, vele springkussens, etc.

Ons bedrijf aan de Nijverheidsweg, op het industrieterrein Heinenoord, behorend bij de gemeente Binnenmaas is snel en zeer gemakkelijk bereikbaar.

Dit geldt niet alleen voor geïnteresseerde uit de Hoeksewaard. Ook de belangstellende vanuit Rotterdam , Dordrecht en niet te vergeten Goeree Overflakkee zijn van harte welkom in ons entertainment afhaalcentrum.

Maak snel gebruik van deze unieke service. Wij belonen uw “zelfwerkzaamheid” met een voor u, zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Laat uw feest niet in de soep lopen en maak gebruik van de kennis en de materialen van de échte Partyspecialisten.



"Bij PartySpecialistNL huur je de leukste attracties, party artikelen, kostuums, spelletjes en feestartikelen voor uw feest of evenement. Van buurtfeest tot straatbarbecue en van familiefeest of verjaardag tot bedrijfsevenement. PartySpecialistNL heeft een ruim aanbod in feest artikelen. Springkussens huren, spelletjes inhuren, maar ook Abraham en Sarah artikelen huren."
Adres: Nijverheidsweg 33, 3274 KJ Heinenoord
Telefoonnummer: 0186-601565
Stad: Heinenoord
Route: Nijverheidsweg 33
Postcode: 3274 KJ



op zoek naar gerelateerd: Kop van Jut huren Zuid-Holland, Attractieverhuur Zuid Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All4All Events partytentverhuur All4All Events partytentverhuur 253 meter Partytenten verhuur en verkoop van partytenten. Luxe crossover partytenten.
Recensies
Afgelopen zaterdag de Mega 4 op een rij in de tuin gezet tijdens de verjaardag van onze dochter. Wat een succes! Op den duur stonden er net zo veel volwassenen als kinderen mee te spelen, haha! Leuke attracties en spellen te huren voor dergelijke gelegenheden. Niet te duur en succes gegarandeerd!
Deze slush puppy machine hebben we gebruikt op de buurt bbq! Was heel geslaagd en erg lekker! Heel makkelijk in gebruik en werkt heel goed! Top dus
Afgelopen weekend een slush puppie apparaat gehad bij een buurt bqq. Wat een succes was dat. Klein, groot. Iedereen heeft er van genoten!
Geweldig zo'n Slush Puppie apparaat erbij. Dat maakt het voor de kinderen extra feestelijk. Het is ook gewoon lekker en verkoelend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid