facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Party-Rent Feesten Dranken John vd

Party-Rent Feesten Dranken John vd
"John Vanderfeesten Dranken en Party-Rent BV is een volledig zelfstandig opererende drankengroothandel. Vele horecagelegenheden, scholen, verenigingen en bedrijven in Weert en omstreken zijn onze klanten. Tevens kunnen we alle particulieren in onze slijterij van dienst zijn met een breed scala aan gedistilleerd, wijn, fris en vele soorten binnen- en buitenlands bier.Onze party-service kan u van dienst zijn bij ieder klein of groot feest met sta-tafels, taps, servies, bestek, tenten en alles wat u nodig heeft om een feest tot een succes te maken.Wat kan Party-Rent ?Door de ideale combinatie van verhuurmaterialen en dranken onder één dak, kunnen wij de volledige verzorging van uw feest in handen nemen."
Adres: Hoogveldstraat 5 , Weert 6002 BS, NL
Telefoonnummer: 0495 540 665
Stad: Weert
Route: Hoogveldstraat 5
Postcode: 6002 BS


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Slijterij Weert, Bierpakket Weert, Stoelen huren Weert, Wijnhuis Weert, Tentenverhuur Weert, Whiskey proeverij Weert, Wijnproeverij Weert, Gall en Gall Weert
Recensies
Vanderfeesten Dranken Weert, attent en zeer vriendelijk kundig personeel. Heerlijke betaalbare wijntjes en prosecco. Er wordt goed geadviseerd en altijd mooi verpakt indien gewenst. Was de laatste keer zeer verrast door het grote assortiment speciaal bieren. meer dan 450 verschillende soorten! Vanderfeesten DE drankhandel van Weert en omstreken!!!
Goed geholpen en snelle reactie op mailverkeer. Je merkt dat ze veel ervaring hebben in feesten en partijen voorzien van wat lekkers te drinken.
Bij hun kun je tenminste nog alcoholvrij Erdinger kopen, wat blijkbaar toch vrij lastig te vinden is in de vele supermarkten..
Goeie seves vriendelijk personeel en zeer veel soorten bier en sterke drank mooie winkel en zeer overzichtelijk
Netjes geholpen. Ruim assortiment. Goede parkeermogelijkheden
Lekker veel keuze aan drank en daarnaast kan je ook materialen huren voor een feest!
Professionele en uitstekende service - uitgebreid assortiment
Nette zaak voor leuke cadeaus.
Aanrader! Topwaliteit, prijsgunstig, klantvriendelijk en goede service!
Vriendelijke mensen, veel keuze en plezierige prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid