facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Party Kryner

Party Kryner

Info

Met hun "aparte" maar zeer succesvolle muziekstijl van Party Kryner zet het duo iedere festwiese op z’n kop. Party Kryner is een veelvuldig geboekt duo op Oktoberfeesten, voorjaar- en zomerfeesten, carnaval, andere festivals en evenementen!

Geschiedenis

Party Kryner het feestduo voor een geslaagd feest. 100% Party in oberkrainer stijl. Een van de beste harmonica (Oostenrijkste accordeon) spelers van Europa Kevin van den Eijnden. Samen met meer dan 25 jaar podium ervaring in binnen en buitenland, zanger en entertainer Ronald Pijls. Bekende en eigen hits met eigen Oberkrainer sauce. Geschikt voor iedere seizoen.



"Of dit duo jouw feest nu opent of afsluit, zodra de eersten Polka & Après-ski klanken klinken, gaat het dak eraf. Ieder feest Und Fest wordt een succes met Party Kryner. Stimmung spass und vollgas is deze Party Kryner niet onbekend, niemand minder dan leadzanger en gitarist van de alom bekende band Tirol Sound, Egid aka Aegidius. Die het podium deelde met o.a. Schürzenjäger, Edlseer, Nick P, Markus Wohlfahrt en vele anderen. Samen met zanger Ronald Pijls zetten zij op geheel eigen manier de boel op stelten. Met succesvolle Party Kryner sound en een hoog entertainment gehalte. Met 2 albums en verschillende singles op hun naam worden ze dagelijks wereldwijd in ruim 90 landen op Spotify en Apple Music beluisterd."
Adres: Velmolenweg 83, 5401HL Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-78 88 88
ln.renyrkytrap@ofni
Stad: Uden
Route: Velmolenweg 83
Postcode: 5401HL



op zoek naar gerelateerd: party kryner agenda, party kryner boeken
Recensies
Geweldige muziek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid