facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Party- en Zalencentrum 't Haske Joure

Info

Partycentrum en Zalencentrum ’t Haske is een sfeervol en multifunctioneel complex, dat ongekende mogelijkheden biedt op een prachtige locatie in Joure.

Geschiedenis

’t Haske bestaat uit diverse zalen en vergaderruimtes, zes bowlingbanen, een bar, ontvangstruimte, toneel, ruime toiletten en een invalidentoilet. Buiten bevinden zich een serre-terras, een buitenbarbecue, het terras bij Huize Snikzwaag met loungebanken en terrasverwarming en geheel vernieuwde midgetgolfbanen.

Een scala aan culinaire mogelijkheden kunnen wij u bieden, zoals diners, koffietafels, koude- en warmebuffetten, en themabuffetten (Fries, Italiaans, Oosters en Winter). Ook kunt u bij ons Bolle Jaapen, gourmetten en steengrillen.

Het spreekt voor zich dat uw gastheer Henk van Bruggen alle partijen en evenementen tot die capaciteit passend kan aankleden en in de juiste sfeer kan brengen.

Adres: Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Telefoonnummer: 0513 415281
ln.eruoj-eksah@fni
Stad: Joure
Route: Vegelinsweg 20
Postcode: 8501 BA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: agenda haske joure, partycentrum & zalencentrum t haske geplande evenementen, bowling joure te koop, postzegelbeurs joure, t haske joure te koop, midgetgolf joure, haske joure openingstijden, bowlen heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A&B Podium - techniek A&B Podium - techniek 991 meter Voor al uw podium-techniek.
Beursplein Fryslân Beursplein Fryslân 2 km Beursplein Fryslân is een nieuwe onderneming die zich bezig houdt met het organiseren...
Recensies
Mooie locatie maar helaas in 1 zaal erg slecht licht. Daar mag wel iets aan gedaan worden.
Super goed,fijn ontvangt, heerlijk gegeten en gedronken. Dikke 10. Volgende feestje dito.
Verouderde locatie, van binnen en van buiten gedateerd. Alsof je een stap terug in de tijd doet. Het personeel werkt er al tientallen jaren, is erg vriendelijk en behulpzaam. Eten is goed.
Leuke en gezellige zalen. Het toilet kon wel wat schoner.
Een gezellig plek om na een dagje Strand, Zon en Zee in Noord-Holland met Arriva toering met z'n allen aan het dinner in Joure.
Ervaring spat er vanaf. Eten gewoon goed!
Gezellig met de familie geborreld, gegeten en gebowld. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt. De jongste was 25 en de oudste 84. Vriendelijke en correcte bediening. Heel leuk ingericht. Op een heel leuke manier ons 35 jarig huwelijk gevierd.
Gezellig dag gehad klant vriendelijk
Het was goed voor elkaar. In alle opzichten
Een mooie plek voor vergaderingen ,werk bijéén komst feesten, bruiloften en zelfs uitvaarten. Een goede catering en altijd vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Party- en Zalencentrum 't Haske Joure met het openbaar vervoer


Joure, Tolhuswei 50 meter
95
Joure, Tolhuswei 60 meter
95
Joure, Douwe Egberts 270 meter
95
Joure, Douwe Egberts 380 meter
95
Joure, Sloep 390 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid