facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Party- en Recreatiecentrum Strandheem

Party- en Recreatiecentrum Strandheem

Info

Heeft u iets te vieren? Dan gaat u naar Het Strandheem! Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels-, buurt-, vereniging- en familiefeesten.

Geschiedenis

Feesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer.
Strandheem organiseert het graag voor u.

De ingrediënten van een Feest voor iedereen:
• Voor elk gezelschap het beste feest.
• Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
• Naar eigen smaak en sfeer.
• De accommodatie(s).

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buitenterras welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen.

Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

De bij ons gelegen waterplas is uiterst populair en het gehele zomerseizoen is het dan ook gezellig druk op het recreatieterrein.

Wij beschikken tevens over nieuwe spannende speeltoestellen waardoor het in deze toch al gezinsvriendelijke omgeving voor iedereen een waar feest zal worden.

Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement heten wij u van harte welkom bij Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Producten

Bruiloften & Recepties, Vergaderingen & Zalen, Thema feesten, Outdoor activiteiten, Buffetten & Culinair, Catering en een Zwempark.

Adres: Parkweg 5, 9865 VN Opende, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594658040
ln.meehdnartsteh@ofni
Stad: Opende
Route: Parkweg 5
Postcode: 9865 VN



op zoek naar gerelateerd: strandheem paintball, strandheem drachten, strandheem openingstijden, strandheem route, strandheem strand, strandheem strand openingstijden, strandheem entree, strandheem activiteiten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party- en Recreatiecentrum Strandheem Party- en Recreatiecentrum Strandheem 196 meter Leuk en mooi alleem bij minder weer gratis.en bij mij mooi weer ineens betalen jammer...
Strandheem Strandheem 6 km
Recensies
Met een grote groep ruim 50 personen een middag geweest. Bittergarnituur bleek welgeteld 1 snackje per persoon. Dat verwacht je toch niet? 2 afmeldingen door ziekte, maar wel even afrekenen graag, ook niet klantvriendelijk. Koud buffet: o.a. 1 schaal meloen voor de hele groep. Dat was veel te weinig natuurlijk. De ham idem dito. 4 Schalen kruidenboter, prima: alleen er was te weinig stokbrood. Jammer. De diverse salades waren wel goed. Warm buffet: kinderen verheugden zich op patat, maar helaas, dat kennen ze daar niet. Gebakken aardappelschijfjes waren er wel. Daar moest wel om gevraagd worden om even bij te vullen. Maar dat gebeurde. De andere gerechten als rijst met spercieboontjes, kipfilet en varkenshaas medaillons waren wel ruim voorradig en prima bereid. De lokatie op zich is op een mooi plekje met een leuke speeltuin voor de kinderen en de oud Hollandse spelletjes zijn ook heel leuk. Alleen het onderhoud van het terrein en de speeltoestellen is ver beneden peil. Op sommige plaatsen zelfs gevaarlijk. Speeltoestellen en bankjes waar de schroeven centimeters uitsteken, is niet echt de bedoeling. Trappetjes gemaakt van stoeptegels waarvan de bovenste los liggen omdat ze vast gekit zijn ipv gemetseld. Buitenlampen die op half acht hangen. Afscheidingen tussen de urinoirs die half aan de muur hangen. En de vloer van de zaal waar je aan vast plakt. Ook wel logisch als je geknoeide drankjes alleen met een veger en blik opruimt :-.
Leuk plek om een groep kinderen zich te laten vermaken. Mooie en overzichtelijke zwemplaats en leuke speeltoestellen.
Goede plek om te zwemmen en ruim te suppen. Het was die dag erg warm en gezellig druk. Zand geen 'kokkels'. Pas op, wel hier en daar stukjes glas. Gratis tickets, omdat wij op de camping ernaast verbleven. Je kan daar ook eten en drinken kopen. Parkeren is gratis.
Als strandwacht is het erg gezellig, leuk publiek en een fijne zweer. Echt en aanrader.
Ontspanning en plezier bij Strandheem - Geweldige bestemming! Strandheem is echt een geweldige plek! Het strand is prachtig en het water is helder, dus perfect om te zwemmen. De faciliteiten zijn top en het personeel is vriendelijk. Er worden Digitaal veel leuke activiteiten aangeboden. Je kunt er echt ontspannen en genieten van de natuur. Ik raad Strandheem absoluut aan voor een fantastisch dagje weg.
Mooie locatie en goed onderhouden. Voor een zacht prijsje kun je je hier met vrienden, familie, gezin of alleen prima vermaken. Perfecte sociale controle door het team en een goede eetgelegenheid.
Staat op internet dat het strand om half 10 dicht gaat, dus wij rijden er heen, staan we half 9 al voor een dich hek, belachelijk
Officieel was het restaurant al dicht, maar meneer maakte een uitzondering en daarom konden wij met een ijsje naar huis! Top!
Sluiten om 20.30 al, zonder dat eerder bekend te maken. Beetje jammer met zoveel die er speciaal voor heen rijden
Veelste duur, weinig eten voor een grote groep mensen en moeten betalen voor degene die er niet waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid