facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PartsPoint Dronten

PartsPoint Dronten
Adres: De Amer 4-6, 8253 RC Dronten, Nederland
Telefoonnummer: 0321 326 324
Staat: Flevoland
District: Dronten
Stad: Dronten
Route: De Amer
Huisnummer: 4-6
Postcode: 8253 RC


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 09:00–12:30
zondag: Gesloten

Recensies
Onlangs stoelhoes gekocht en kentekenplaat. Snelle en vlotte service!nnEen goede auto onderdelen winkel zou een breed assortiment aan auto onderdelen moeten hebben, waaronder componenten zoals remmen, uitlaten, filters, batterijen, banden, olie en koelvloeistof. Daarnaast zou het personeel van de winkel deskundig moeten zijn en u kunnen helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto en u kunnen adviseren over eventuele aanvullende benodigdheden zoals gereedschap of accessoires.nnEen andere belangrijke overweging bij het bezoeken van een auto onderdelen winkel is de prijs van de onderdelen. Hoewel een goedkope prijs aantrekkelijk kan zijn, moet u er wel op letten dat u geen concessies doet aan de kwaliteit van de onderdelen. Een hogere prijs kan soms gerechtvaardigd zijn als het gaat om onderdelen van hogere kwaliteit die langer meegaan en minder snel hoeven te worden vervangen.nnTot slot is het ook de moeite waard om te kijken naar het niveau van klantenservice dat wordt geboden door de auto onderdelen winkel. Een goede winkel zal vriendelijk en behulpzaam personeel hebben dat klanten met respect behandelt en bereid is om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.nnIn het algemeen hangt het succes van een auto onderdelen winkel af van het niveau van deskundigheid van het personeel, de kwaliteit van de onderdelen, de beschikbaarheid van het assortiment, de prijsstelling en de kwaliteit van de klantenservice. Als u een winkel vindt die aan al deze criteria voldoet, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een winkel gevonden waar u met vertrouwen auto onderdelen kunt kopen.
Zeer vriendelijk geholpen en uitstekende service! Heel erg bedankt :
Altijd weer leuren voor een goede prijs en korting, om internet prijzen een beetje te kunnen matchen. Ik koop liever in de winkel, maar je wordt weer naar een online bedrijf gedreven. Jammer PartsPoint.
Partspoint Dronten, vriendelijk personeel en is onlangs samengevoegd met Partspoint Kampen. De vestiging Kampen is opgeheven.
Vriendelijk personeel. Personeel denkt mee en geeft goed advies. Winkel is overzichtelijk ingericht en schoon. Je wordt snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid