facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partsnl Pobo Meppel

Partsnl Pobo Meppel

Info

Met een assortiment bestaande uit meer dan 10.000 onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparaten kunnen wij u meestal direct van dienst zijn.

Adres: Woldstraat 53, 7941LG Meppel
Telefoonnummer: 0522-260530
Stad: Meppel
Route: Woldstraat 53
Postcode: 7941LG


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: PartsNL enschede, EP:Meppel, PartsNL Beverwijk, Onderdelen winkel, PartsNL Ermelo, Expert Meppel, Computerwinkel Meppel, Parts Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Papillon Le Papillon 173 meter Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je en heel veel keuze. Ff heen gaa...
XXL Mobile Meppel XXL Mobile Meppel 178 meter Super service gehad heel erg snel geholpen . Er zat een plaatje los waardoor me touch...
Trendy Meppel Trendy Meppel 213 meter
Recensies
Ik ben bijna een maand aan het wachten op mijn koelkast deur rubber elke keer krijg ik bericht uit gesteld de 18 juni zou hij er zijn wat denk je. Nop dit is nie ,best .
Prima onderdelen winkel, ze hebben van alles. Vriendelijk en behulpzaam personeel, weten ook waar ze het over hebben, als ze het niet op voorraad hebben lijkt me erg stug dan kunnen ze het wel snel voor je regelen. Breed assortiment, overzichtelijke indeling van de winkel, altijd netjes en opgeruimd.
Ik was opzoek naar een manchet voor mijn wasmachine. Zelf kon ik de manchet niet vinden, ook PartsNL moest even zoeken. Zij namen contact op met de leverancier voor mij om het juiste manchet te bestellen. Super service en niet duur. Nogmaals dank voor jullie hulp!
Vooraf telefonisch gevraagd of het artikel voorradig was, zéér vriendelijke meneer die het alvast apart ging leggen voor ons en ons een half uur later snel heeft geholpen, niet alleen voor het gevraagde maar ook nog even advies gegeven betreft een reservelamp voor onze lavalamp. Ipv zomaar een lampje mee te geven gevraagd of we wilden terugkomen met de oude lamp zodat we wél de juiste lamp gingen krijgen. Service dus top.
Als je iets van electra nodig bent moet je hier zijn. Top. En Dhl punt.
hier wordt je goed geholpen; meedenken en adviseren is hun kracht
Deskundige mensen, helpen graag
Heel veel onderdelen, ook via de webshop. Altijd een goed en persoonlijk advies. Bovendien zijn ze niet duur. De winkel is ruim en overzichtelijk opgezet en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Wel duurt het soms even voor je aan de beurt bent, maar dat komt door de goede adviezen haha.
Bewakingscamera gekocht waar we problemen mee hadden. Deze zijn heel goed opgelost en hebben veel uitgelegd gekregen hoe het werkt aan huis. Prima service van ons een 10!
Kon WEL het onderdeel bestellen dat volgens anderen winkels niet meer te bestellen was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid