facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partou Heerenduinweg 6C

Partou Heerenduinweg 6C

Info

Partou aan de Heerenduinweg heette eerst de blauwe rog. Sinds 23 april 2014 zijn we met alle vestigingen van skon, Partou en Allio nu Partou kinderopvang!

Geschiedenis

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.



"Een mooi en ruim pand aan de rand van de duinen, dat is ons kinderdagverblijf Heerenduinweg 6C in IJmuiden. Favoriet van de kinderen is onze grote en natuurlijke tuin. Ze spelen op het plein en de kleine heuveltjes en kruipen door de tunnel. De kinderen vermaken zich er uren. We trekken er graag op uit in onze mooie omgeving! Lekker wandelen en uitwaaien in de duinen of een leuke speeltuinentocht maken. Bij ons binnen is het ook altijd een feestje; van gezellig liedjes zingen tot knutselen of rustig een boekje lezen."
Adres: Heerenduinweg 6C, 1971 JE IJmuiden
Telefoonnummer: 0255 52 74 96
Stad: IJmuiden
Route: Heerenduinweg 6C
Postcode: 1971 JE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziekles-IJmuiden.nl Muziekles-IJmuiden.nl 733 meter Vriendelijn, laagdrempelig, geduldig. Kindvriendelijk en ook hip.
Artech festival Artech festival 758 meter leuk sfeervol en goed georganiseerd
Recensies
De leidsters zijn lief, de locatie en gebouw leuk, maar de bezetting van de kindplaatsen is zo enorm hoog >95% dat er geen flexibiliteit is. Ruilen van vakantiedagen of opnemen van extra dagen is zo goed als onmogelijk. Daarom maar twee sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid