facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partij van de Arbeid Zaanstad

Partij van de Arbeid Zaanstad

Info

De Partij van de Arbeid Zaanstad (PvdA Zaanstad) is de Zaanse afdeling van de PvdA. De PvdA is progressieve, sociaaldemocratische partij.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van de Partij van de Arbeid. Hier houden wij je op de hoogte van de PvdA, maar we lezen ook graag wat jij vindt. Deze pagina moet voor iedereen een leuke plek zijn en daarom gelden er een paar spelregels.

• We behandelen elkaar met respect.
• We accepteren geen beledigende taal.
• Gesprekken moeten on topic blijven.
• Nep-accounts worden verwijderd.

We behouden ons het recht voor om berichten of reacties die niet aan deze spelregels voldoen te verwijderen of te verbergen. Voor meer informatie over voorwaarden voor gebruik van Facebook verwijzen we je graag naar www.facebook.com/legal/terms.

We kijken uit naar je berichten en reacties!

De Partij van de Arbeid doet wat nodig is. We helpen Nederland uit de crisis te komen en werken aan het land van morgen. Waar jong en oud de zekerheid van een baan hebben - met een fatsoenlijk inkomen. Waar ouderen en zieken zo lang mogelijk thuis kunnen wonen en de zorg krijgen die ze nodig hebben. Waar banken en aandeelhouders dienstbaar zijn aan de samenleving en niet enkel aan zichzelf.

Voor dat Nederland is een politiek nodig die niet wegloopt maar samenwerkt. Die zich niet blind staart op het eigen gelijk maar zich bereid toont om Nederland daadwerkelijk verder te helpen. Zodat mensen die thuiszitten weer een baan krijgen. Zodat de huizenmarkt en bouw weer op gang komen. En de rekening van de crisis eerlijk wordt verdeeld.

Voor dat Nederland doet het er meer dan ooit toe wie in uw gemeente de besluiten neemt. Er is een politiek nodig die liever zorgt voor meer banen dan voor meer asfalt. Die pal staat voor de zekerheid van goede zorg en voor een buurt waar iedereen zich thuis voelt.

Nederland Sterker en Socialer. Steun daarom de Partij van de Arbeid.

Adres: Stadhuisplein 100, 1506 MZ Zaanstad
Stad: Zaanstad
Route: Stadhuisplein 100
Postcode: 1506 MZ



op zoek naar gerelateerd: Fractie PvdA Zaanstad, PvdA Zaanstad verkiezingsprogramma, PvdA Zaanstad kandidaten, PvdA Oostzaan, Verkiezingsprogramma partijen Zaanstad, Programma's politieke partijen Zaanstad, ROSA Zaanstad, PvdA Wormerland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid