facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partell

Partell

Info

Het is tijd voor een partner met internet en telefonie waar je blij van wordt. Het is tijd voor telecom die 100% aansluit bij jouw bedrijf. Dat is Partell.



"Al ruim tien jaar worden zakelijke gebruikers blij van telefonie van Partell voorheen 123Telcom. Wij zorgen dat bedrijven weer onbezorgd kunnen bellen. Het type bedrijf maakt niet uit: van mkb-bedrijven en zorgorganisaties tot overheidsinstellingen. Dat komt omdat we de tijd nemen en luisteren en het perfecte telefoniesysteem leveren. Dat is bij ons altijd maatwerk, want geen bedrijf is hetzelfde. Dat doen we ook graag voor jou."
Adres: Capitool 10, 7521 PL Enschede
Telefoonnummer: 0881230123
Stad: Enschede
Route: Capitool 10
Postcode: 7521 PL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bright Access Bright Access 0 meter Vanmiddag telefonisch informatie gevraagd over het verplaatsen van een KPN telefoonaa...
M2MBlue M2MBlue 3 km Global Connectivity Specialist
Het Belburo.nl Het Belburo.nl 3 km Fijne professionals die zich houden aan de afspraak. Samen als team functioneren is e...
Logicomm Logicomm 3 km Een bedrijf waar mensen werken die 'gewoon' doen wat ze zeggen op basis van een voor ...
VD-Stelt VD-Stelt 5 km Datacom, Security, Service & Repair
Recensies
Dit zijn Oplichters ,elders veel goedkoper, kijk uit voor je met ze in zee gaat. t zijn net als Haaien
Afgelopen vrijdag hebben ze gewoon vergeten mijn antwoordapp. In te stellen, waardoor ik klanten ben misgelopen, terwijl ik alles netjes op de mail heb gezet, vind het gewoon slecht!!!!
Een ontzettend slechte ervaring over levering afspraken en contacten! Voorheen 123telecom, later brightaccess nu weer Partell. Zal allemaal wel: Levert niet comform contract! heeft bijna een jaar de tijd gehad om te leveren, er wordt niet geleverd en men reageert niet op e-mails. Zo om en nabij februari 2018 contract afgesloten; levering januari 2019. Ergens tussen augustus/september kwam er iemand langs om het glasvezel van de meterkast naar buiten te trekken. Ze trekken vervolgens een kabel van de meterkast naar buiten en en werken dit niet af, Ze zouden snel en wel binnen 2 weken komen voor de aanleg en afwerking van glasvezel ze zouden dan glasvezel schieten?. Vervolgens komt er maar niemand. Maaaarrr ze sturen vervolgens wel een factuur voor niet aangelegde diensten en trekken dit ook zo van de rekening af.. Ze beroepen zich op voorwaarden en men noemt dit "we zijn gestart met de levering". In november ook maar eens navraag gedaan wanneer ze het gaan afmaken. Ik moest foto's sturen en daarna kreeg ik bericht dat iemand langs zou komen die week er op... , maar die zijn nooit geweest. En ik heb ook niks meer van ze gehoord. Ja, dat we de factuur moesten betalen... van die accountmanager... Maar die accountmanager houd zich akelig stil verder... Behalve dat ze nu veel later gaan leveren in 2019.. Problemen ofzo? maar ze hebben meer dan een jaar gehad om het allemaal te regelen!!! Inmiddels meermaals verzocht de rommel op te ruimen en de diensten aan te sluiten. De factuur automatische afschrijving uiteraard gestorneerd. Op mijn vragen, klachten en bezwaren wordt niet gereageerd. Ik heb ze een redelijke ultimatum gegeven om het allemaal aan te sluiten en op te ruimen -> Geen reactie. Ook niet op de optie om dan maar voor ontbinding te gaan. Ze moeten dan alles gewoon netjes op ruimen en we nemen geen glasvezel.. Ook daar wordt niet op gereageerd.. Het lijkt er op dat dit juridische touwtrekkerij wordt. Lijkt me redelijk dat wanneer wij het moeten opruimen, brightaccess/partell dit gaat betalen.. Wat schandalig bedrijf. Absoluut geen zaken mee doen. Dit soort praktijken heb ik nog nooit mee gemaakt. @onderstaande reactie; Leuk zo'n bericht. Maar die mail is afgelopen twee weken verstuurd, tweemaal verstuurd en ik heb tweemaal leesbevestiging, maar geen reactie. En van Daniel Dorrestein ontvangen we ook geen reactie; Service tot aan de handtekening van verkoop? Edit2: We willen van het contract af, ze komen hun afspraken niet na. We hadden een duidelijke afspraak over de uiterlijke levering; Die is ondertekend en wel. Hebben ze elders in de voorwaarden stiekem gezet dat deze duidelijke uiiterrrlijke levering; niet te garanderen is. Proberen ze je dus op geniepige wijze aan het contract te houden.. Ik ben hier niet van gediend; heb de ontbinding nogmaals bevestigd; sindsdien.. totaal geen reacties. En dan hier onder wel mooi praten. Wat een bedrijf..
Blijf hier ver weg van, komen NOOIT afspraken na.
Voor ons MKB-bedrijf had Partell een snelle en complete oplossing voor internet, clouddiensten en bellen. In een keer goed geholpen en met oog voor onze wensen. Goede ervaring en van harte aan te bevelen.
Erg goede partij, direct contact en duidelijk. Meerdere klanten van mij bij hun aangesloten, allemaal zeer tevreden.
Deskundige en gedreven mensen die waar nodig 24/7 voor je klaar staan en in oplossingen denken. Het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk maken. Dat klinkt cliché maar is bij Partell beslist waar.
Altijd problemen nooit oplossingen. Oplichters eersteklas
Allemaal onechte gekochte positieve reviews hier
Goede telefoon service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid