facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parré Wonen

Parré Wonen

Info

Parré wonen is de woonwinkel voor de regio Heemskerk, Beverwijk, Castricum en Uitgeest.

Geeft adviezen maar leveren ook de producten!

Geschiedenis

Parre wonen is al 15 jaar de woninginrichter van de IJmond. Wij leveren alles voor de inrichting van uw woning of bedrijfspand. Vragen? stel ze gerust!



"Parré Wonen is dé woonwinkel voor de regio Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard en meer van de Ijmond..Uw woning is meer dan een huis met kamers, waar u eet en slaapt. Het is een ruimte waar u wilt onthaasten, op uw gemak wilt voelen en vooral fijn wilt leven.Uw woning is een ruimte die u wilt inrichten op de manier die bij uw leefstijl en smaak past.Alle kennis op het gebied van vloeren, gordijnen, binnen zonwering, buiten zonwering. Eigen stoffeerders en monteurs die alles plaatsen."
Adres: Jan van Scorelstraat 28, 1961 EZ Heemskerk
Telefoonnummer: 0251234736
Stad: Heemskerk
Route: Jan van Scorelstraat 28
Postcode: 1961 EZ


Recensies
Raar dat de verf online goedkoper is dan in de winkel. Een blik verf van sigma S2U koste mij in de winkel 83,50 en op de website is het zelfde blik 68 euro. Ook raar dat de verkoopster dat niet vermeld. Na uw reactie de twee sterren naar 1 ster aangepast. Ik koop geen advies alleen een blik verf...... volgende keer zal ik niet meer bij jullie kopen.
Wij raden zeker Parre Wonen bij iedereen aan. Veel keus in vloer, raambekleding en wanddecoratie {behang heel veel keus, mooie kwaliteit} Ook krijg je goed advies, het personeel is vakkundig, luisteren goed naar je wensen daar vallen ook zeker de mannen onder , die komen om de vloer te leggen, en raamdecoratie inmeten en ophangen. Wij waren heel blij met Donna zij heeft ons heel goed geholpen en ons advies gegeven, over de keuzes die wij gemaakt hebben.
Goeie service en vriendelijke mensen. De vloer die wij hebben laten leggen is perfect gelegd. We zijn er super blij mee, het mag wat kosten maar je hebt wel hele goede kwaliteit materiaal. Het is een winkel dat ik echt kan aanraden als je een nieuwe vloer wilt hebben.
Pvc vloer laten leggen door Parré Wonen. Compliment voor de medewerkers van dit bedrijf. Helemaal niet een push verkoop techniek maar gewoon goed advies. Bedankt voor de goede service.
Ook jaren na de aanschaf nog steeds prima service
Heel bot behandeld in de winkel, niet door de dame die ons hielp, maar er kwam een man Ik vermoed de eigenaar/vestigingmanager. We stelde alleen maar een vraag over de Outlet vestiging Pop up. Deze was namelijk gesloten en wij kwamen voor een dichte deur te staan. Terwijl we er een week eerder nog waren geweest. Kort om ; We waren niet welkom omdat we het laminaat zelf wilde leggen. Hij stuurde ons gewoon weg. De winkel zag er wel mooi en netjes uit.
Wilde even rondkijken en had tijd om te wachten tot dat er een verkoper beschikbaar was. Blijkbaar is dat "irritant". Dus of ik nu weg wilde gaan en een afspraak maken
Prima advies, service en kwaliteit. Erg tevreden!!!
Bij Parré wonen onze laminaat vloer en Luxaflex zonwering besteld. Tevens door hun laten leggen en ophangen. Erg tevreden over de afhandeling en kwaliteit!
Parré.nl heeft de laatste 12 jaar diverse panden van mij gestoffeerd. De service en kunde van Parré staan voor mij op nummer 1. Tot op heden nog geen een miskoop gehad en een gevalletje waterschade ooit werd binnen 2 dagen kosteloos opgelost. Hulde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid