facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parnassus Postzegelhandel

Adres: Roelof Hartstraat 34 , Amsterdam 1071 VK, NL
Telefoonnummer: 020 675 2372
Stad: Amsterdam
Route: Roelof Hartstraat 34
Postcode: 1071 VK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
byPetra byPetra 1 km Bij deze sociale kringloop kunt u terecht voor leuke presentjes. Op de 1e etage 2e h...
kits+diezijn kits+diezijn 2 km Coool zulke leuke retro spullen voor 'n goeie prijs, jammer datt over 'n poosje allee...
Ariadne Postzegel & Muntenhandel Ariadne Postzegel & Muntenhandel 2 km Ik was nog niet binnen of ik werd de winkel al uitgebonjourd. De beste meneer was nam...
Schaal Treinen Huis Schaal Treinen Huis 2 km Net als andere Marklin shops
Levenhuk Levenhuk 2 km
Pingouin Buitenveldert Pingouin Buitenveldert 2 km Een echte wolwinkel met expertise en smaak. En wat een fantastische collectie kwalite...
Weldraad Weldraad 4 km Mooi wol, veelzijdige katoen, goede kwaliteit acryl. Patronen met of zonder materiaal...
De Steek De Steek 4 km Wat een fijne plek is dit! Een gezellig pandje dat aanvoelt alsof je bij vrienden ove...
Mozaiek Lagarto Mozaiek Lagarto 4 km Een winkel voor mozaïek spullen. Je kunt we van alles vinden wat je kan bedenken. Gla...
Recensies
Ik kwam hier recentelijk met een aantal postzegelboeken en een aantal losse postzegels, met als doel deze te laten beoordelen en eventueel te verkopen. Ik kan me bij de andere beoordelaars voegen als ik zeg dat ik mij zeer naar behandeld voelde: mijn verzameling werd als 'waardeloos' bestempeld op niet al te vriendelijke toon en ik kreeg eigenlijk een beetje het gevoel dat de eigenaar vond dat ik zijn tijd aan het verdoen was. Ik snap best dat de eigenaar alleen volledige collecties wil inkopen, maar dit had naar mijn mening ook op een wat geduldigere manier uitgelegd kunnen worden. Kortom, als u complete collecties heeft die u graag zou willen verkopen is dit wellicht een geschikte winkel, maar ik raad u niet aan voor welke andere zaak dan ook dit etablissement binnen te stappen.
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat. Als jong meisje ben ik er een keer binnen gelopen. In de tijd dat er best wat "tuig" rond liep met van die Amerikaanse jassen. Ik had ook zo een jas omdat ik dat team echt steunde en fan was maar ik spaarde dankzij nijn vader ook postzegels en eerste dag enveloppen. Binnen gekomen vroeg ik beleefd om hun die hadden en dan een aantal specifieke thema's. Zonder op of om te kijken kreeg ik een botte NEE en daarna het verzoek de winkel te verlaten. Ik probeerde nog beleefd uit te leggen dat ik oprecht interesse had en echt wat wilde kopen. Ik ben toen hardhandig de winkel uit gezet. Met de woorden ik ken karate dus rot op uit mijn winkel. We zijn nu bijna 30 jaar verder en nog begrijp ik niet hoe zo een wantrouwende, onbeschofte man een winkel kon blijven runnen. Als je niemand in je winkel wilt waarom heb je die dan? Na 30 jaar ben ik dit nog niet vergeten. Hoe kan iemand zo reageren op een klant. Je zou toch denken dat je juist promoot dat een jongere ook postzegels spaart. Het feit dat íemand dit zomaar heeft kunnen doen bij mij, zonder hier ooit voor op zijn vingers getikt te zijn, zo denigrerend en gênant voor mij. Ongeloofelijk. Ik wordt nog boos wanneer ik hier aan denk.
Vriendelijke mensen. Ik ben goed geholpen. Ik kom zeker terug.
Vertaald door Google Kwam daar om postzegels te kopen, waar ze genoeg van hebben. Ik ben echter nog nooit eerder met zoveel arrogantie en onbeschoftheid behandeld. Als klant laten ze je onwelkom voelen, omdat je hun tijd verspilt. Kijken maar niet aanraken is hun motto. Je moet de prijs vragen van elke postzegel waarin je geïnteresseerd bent en uiteindelijk is de prijs die ze je geven belachelijk hoog. Origineel Came there to shop for stamps, which they have plenty of. However I have never been treated with such arrogance and rudeness before. As a customer they make you feel unwelcome, as you are wasting their time. Look but don't touch is their motto. You have to ask for the price of each stamp you are interested in and finally the pricing they give you is ridiculously high.
Vertaald door Google De mensen hier waren onbeschoft en afwijzend. De vrouw keek nauwelijks naar de collectie die ik had, ondanks dat ik e-mailde voordat ik daarheen ging. Verspil geen tijd om hier heen te gaan als je iets wilt verkopen. Origineel The people here were rude and dismissive. The woman barely looked at the collection I had despite me emailing before I went there. Don't waste your time going here if you want to sell something.
Vertaald door Google Na het lezen van recensies van deze winkel, was ik eigenlijk doodsbang om te bezoeken. Tot mijn verbazing konden de eigenaren van de man en vrouw winkel niet meer behulpzaam zijn voor mijn vrouw en ik, we kregen zelfs wat korting!!! Origineel After reading reviews of this store , I was actually terrified of visiting. To my surprise , the husband and wife store owners couldn't of been more helpful to my wife and I , we even got some discount !!!
Vertaald door Google 9 jaar geleden kocht ik hier veel postzegels. Ik wil graag een e-mailadres voor contact. Origineel 9 years ago I bought many stamps in this place. I would like a contact email.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid